Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #2,541
@ffsahin

Hocam hhs 2000 sıvı gres 500ml menteşeler için yeterlidir, iyidir. Fiyatıda uygundur. Arkadaşıma alırken de internet üzerinden bulamadığımız hhs grease 400ml diye geçen ürünü de sunroof unuz varsa tavsiye ederim. Würth Bayisinen almıştık fiyat olarakta 100tl civarıydı.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@ffsahin

Hocam hhs 2000 sıvı gres 500ml menteşeler için yeterlidir, iyidir. Fiyatıda uygundur. Arkadaşıma alırken de internet üzerinden bulamadığımız hhs grease 400ml diye geçen ürünü de sunroof unuz varsa tavsiye ederim. Würth Bayisinen almıştık fiyat olarakta 100tl civarıydı.
Sunroof um yok şimdilik , würth yeterliyse menteşlere ondan sipariş vereyim bende :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 6151

Tchibo fırça wafle bezim geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 6152

Çinli rakibine göre biraz daha yumuşak kılları.
Onur güle güle kullan. İlk kullanımda yorumları paylaşırsın. Ben kahve içmeye uğramıştım Tchiboya geçen gün İstanbuldayken fırçaya bir baktım. Kılları çok seyrek ve yumuşak geldi jant için yeterli agresiflikte değil gibiydi. Kalorifer peteği şu bu ev için sanki daha az agresif yapmışlar. Bir de ortadaki teli çok çok ince yamulmaya çok müsait. Tipi yakışıklı ama. ...

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırlı olsun keşke çinliyi beklemek yerine bunu alsaymışım:p
burayı iyi takip etmiyorsunuz sanırım .
Stokları Serelim
Onur güle güle kullan. İlk kullanımda yorumları paylaşırsın. Ben kahve içmeye uğramıştım Tchiboya geçen gün İstanbuldayken fırçaya bir baktım. Kılları çok seyrek ve yumuşak geldi jant için yeterli agresiflikte değil gibiydi. Kalorifer peteği şu bu ev için sanki daha az agresif yapmışlar. Bir de ortadaki teli çok çok ince yamulmaya çok müsait. Tipi yakışıklı ama. ...
kir sökme işini kimyasalın gücüne bırakıyor. lakin sürtünmeyle başarı saglıyorda. kaldırmak yerini yumuşatmak gibi .köpürtme konusunda üstüne yok gibi .çizme riskini ortadan kaldırıyor kıl yumuşaklıgı. tel ince görünümün aksine baskılarda büyük egilmeler yaşamıyor. asi kullanım dışı fiyatının karşılıgını verecek gibi .benim ilk izlenimlerim. @onurçiko üstad zati kendi izlenimlerini yazar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Evet kılları şimdiye kadar kullandıklarım arasında en yumuşağı olacak, lakin iş yapağını düşünüyorum, Deneyince detaylı yazarım izlenimlerimi.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Polonur
Sonax Gummi başarılı bir ürün tavsiye ederim., Aynı ürünün Nextzett olanını eski adıyla (einszett) 2 yıldır kullanıyorum., ürün conditioner grubunda bir ürün., su bazlı (silikon içermiyor) bu tip ürünler fitillerin doğal nem dengesini koruyor ve besliyor.,

Silikon ve silikon içerikli ürünler detay işinin katilidir., Mümkün mertebe silikon içerikli ürünlerden (silikon sprey) dahil (plastik cerrahi) hariç uzak durunuz... :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
@Polonur
Sonax Gummi başarılı bir ürün tavsiye ederim., Aynı ürünün Nextzett olanını eski adıyla (einszett) 2 yıldır kullanıyorum., ürün conditioner grubunda bir ürün., su bazlı (silikon içermiyor) bu tip ürünler fitillerin doğal nem dengesini koruyor ve besliyor.,

Silikon ve silikon içerikli ürünler detay işinin katilidir., Mümkün mertebe silikon içerikli ürünlerden (silikon sprey) dahil (plastik cerrahi) hariç uzak durunuz... :)
Aklımda olsun teşekkürler würthe de bi daha yanaşmak mı asla

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu işe son noktayı koymak istiyorum elim tetiğe gitmeden düşünceleri alabilir miyim? Hangisi neden?

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
aliexpressten gritguard 4-5$ (23cm) ve milyoncudan 10tk' ye kova aldım haftasonu. sabırlı olursan düşüğe mal eder artan para ile de @ege abiyi takiple efsane ürünler alabilirsin.
detailing' den tüketme hastalığına doğru evriliyoruz. evde dünyanın gereksiz malzemesi birikti. çoğumuzun yaptığı detaylı yıkama+qd ile parlatma...

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
aliexpressten gritguard 4-5$ (23cm) ve milyoncudan 10tk' ye kova aldım haftasonu. sabırlı olursan düşüğe mal eder artan para ile de @ege abiyi takiple efsane ürünler alabilirsin.
detailing' den tüketme hastalığına doğru evriliyoruz. evde dünyanın gereksiz malzemesi birikti. çoğumuzun yaptığı detaylı yıkama+qd ile parlatma...
Aliexpress fiyatına yamaçlar detailingde 33 tl ye grit guard ürünü var beklemeye gerek kalmıyor. Sanırım dediğiniz gibi yapacağım yeni liste bu şekilde. Kovaları milyoncudan bakarım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
HHS® GRES

Bu ürün çok iyiymiş aslında. Tam bizim gibi manyakların kullanacağı tarzdan :D
Hocam aynen size katılıyorum. Gayet kaliteli bir ürün ve koruma süresi oldukça iyi. Siz iyi bulmuşsunuz internet üzerinden biz bulamayıp würth bayisinden almıştık. Arkadaşımla şimdi görüştüm fiyat olarak da değişmemiş pek biz de o fiyatlara almışız :)