Stokları Serelim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Sipariş ettiğim grid guard geldi ancak evimde bulunan iki farklı kovaya da uymadı büyük geldi. Üçüncü bir kova vardı geniş onun da dibine kadar inmese de ortasına yakın yere geldi.

Çapını ölçtüm 26.5 cm çıkıyor bana oldukça geniş geldi ama elinde bulunanlar söyleyebilir mi bu çap normal mi buna göre mi kova aramam gerekiyor. Genelde 23.5 cm yazıyor internette grid guardlar ama bu 26.5 cm çıktı.

Kovadaki hali bu şekilde oluyor sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Yamaçlardetailingi aradım. Kovanın çapını sitede yanlış yazmışlar yanıltıcı olmuş 23.5 olarak yazmakta düzelteceklermiş. Benim grid guardları ise ya iade edeceğimi söyledim ya da ellerindeki kovalardan fiyat farkını karşılayıp alabilirim dedim kabul ettiler. Pazartesi kararımı belirteceğim eğer bugün bir kova daha bulamaz isem buna göre.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Sipariş ettiğim grid guard geldi ancak evimde bulunan iki farklı kovaya da uymadı büyük geldi. Üçüncü bir kova vardı geniş onun da dibine kadar inmese de ortasına yakın yere geldi.

Çapını ölçtüm 26.5 cm çıkıyor bana oldukça geniş geldi ama elinde bulunanlar söyleyebilir mi bu çap normal mi buna göre mi kova aramam gerekiyor. Genelde 23.5 cm yazıyor internette grid guardlar ama bu 26.5 cm çıktı.

Kovadaki hali bu şekilde oluyor sıkıntı olur mu?

Çapı normal cg kova al dememizin sebebi bu zaten ama su kovası bakabilirsin yanına al grit guard ı ona göre deneyerek al kovayı

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Çapı normal cg kova al dememizin sebebi bu zaten ama su kovası bakabilirsin yanına al grit guard ı ona göre deneyerek al kovayı
Doğru diyorsunuz. Grid guardları iade etmeye karar verdim, bir de geçen gün aldığım katlanır kovalar var onları da iade edeceğim. Ordan birazcık bütçe oluşuyor. Chemical düşünüyorum bakalım.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Acele etme herşey bi anda olmaz elindeki kovayla idare et biraz sonra cg kova alırsın gritguard mutlaka kullanılmalı sonra uygun kova alırsın bu ölçüye uygun su kovası bulan bi arkadaş vardı forumda sen bence gritguardı eline al milyoncuları bi gez bulabilirsin muhtemelen ama gene 30-40 lira vardır o kovalarda

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Acele etme herşey bi anda olmaz elindeki kovayla idare et biraz sonra cg kova alırsın gritguard mutlaka kullanılmalı sonra uygun kova alırsın bu ölçüye uygun su kovası bulan bi arkadaş vardı forumda sen bence gritguardı eline al milyoncuları bi gez bulabilirsin muhtemelen ama gene 30-40 lira vardır o kovalarda
:):)acele etme tam adamına söyledin. Doğru diyorsun ancak sonradan cq kova takımı alacak isem şuan iade edebileceğim grid guardlar elimde patlamış olacak imkan varken iade etsem iyi olur . En kötü cq kova alır durulama kovası yaparım diğeri normal kova olur bu da bir seçenek.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
:):)acele etme tam adamına söyledin. Doğru diyorsun ancak sonradan cq kova takımı alacak isem şuan iade edebileceğim grid guardlar elimde patlamış olacak imkan varken iade etsem iyi olur . En kötü cq kova alır durulama kovası yaparım diğeri normal kova olur bu da bir seçenek.
Grit guardlar her türlü uyar Cg kovalara sıkıntı olmaz kovaları tek de alabilirsin. Grit guard ölçüsüne göre büyük boy kova alacaksın alt tarafı çok da karıştırma kafanı set olarak 250 300 TL vermek istemiyorsan. Kovanın dibinde grit guard ya da dirt grap olsun biraz daha güvende olun yoksa aya roket çıkartmıyorsunuz yormayin kendinizi bu kadar.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Grit guardlar her türlü uyar Cg kovalara sıkıntı olmaz kovaları tek de alabilirsin. Grit guard ölçüsüne göre büyük boy kova alacaksın alt tarafı çok da karıştırma kafanı set olarak 250 300 TL vermek istemiyorsan. Kovanın dibinde grit guard ya da dirt grap olsun biraz daha güvende olun yoksa aya roket çıkartmıyorsunuz yormayin kendinizi bu kadar.
Doğru aya roket çıkarmıyorum haklısınız. Zaten bu hafta da istanbulda araç yıkamak mümkün olmadı kardan dolayı daha vakit var bakarız çaresine şunları bir iade edip düzgün bir takım alayım en iyisi eyvallah

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Doğru aya roket çıkarmıyorum haklısınız. Zaten bu hafta da istanbulda araç yıkamak mümkün olmadı kardan dolayı daha vakit var bakarız çaresine şunları bir iade edip düzgün bir takım alayım en iyisi eyvallah
Gritleri uyguna aldıysanız uygun kova büyük yapı marketlerde süpermarketlerde ya da şurada burda bulunur bütçeyi sarsmayın ya da gritleri aldığınız yerden kova alın veya kimyasaladamlarda sadece Cg kova 60 65 TL gibi bir rakam sanırım. Set iyi güzel de 250 300TL kovaya vermek bana çok geliyor. Tercih meselesi elbet nasıl rahat ederseniz ama çok takılmayın demek istedim yoksa karışmak haddime değil akıl vermek hiç değil.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Aynen nurinin dediği gibi tek cg kova alabilirsin kapağına yada grit guardına gerel yok illaki aldığın 26.5 cm cg ye uyacaktır ama dirttrap ile aynı parayı verdiysen iade et dirt trap al tek cg kova sipariş et takımı boşver