Stokları Serelim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Güzel günlerde olsun. Ben bu kenarları sıcak presle kapatılmış uygulama pelerini hiç önermiyorum boyalı yüzeylerde. Özellikle ucuz üretim olanlarda bu kısımlar daha sert. Kullanım esnasında baskı sonucu köşeleri dönüyor ve o kenarlar birer jilet kıvamı alıyor. Çizik kaçınılmaz oluyor. Çizilmeye ek yerlerde kullanın.
O zaman sadece iç mekanda kullanırız.

Boyalı yüzey için alternatif ne olabilir peki?

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Aliexpresse bir dolu var kaliteli. Benim tercihim mf süngerler. Kaliteli Çin mali da olur CG da olur farketmez. Bazı kalın süngerler de güzel ama nedense tutmasını sevmiyorum. 20190116_172333.jpg

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Aliexpresse bir dolu var kaliteli. Benim tercihim mf süngerler. Kaliteli Çin mali da olur CG da olur farketmez. Bazı kalın süngerler de güzel ama nedense tutmasını sevmiyorum. Ekli dosyayı görüntüle 6574
Elimdenşu mavi kare olan mikrofiber pedin sarısu var supercleandan hediye koymuşlardı o iş görür mü?

Beyaz renk olanlar güzelmiş link varsa bakayım ben de

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Marka yada model olarak degil de lazer kesim ürünler tercih etmenizi öneririm zati bu da belli ürünlerde mevcut. Fiyatları yüksek gelebilir ama uzun kullanım f/P olarak kendini karşılar. Kısaca bakımında önemlidir.
Tıpkı bezler gibi uygulama sonrası yıkanması gerekir. Nasıl derseniz:
Perwool sarı pedin uygulama yüzeyine bir miktar direk dökün parmagınızla yüzeye yedirin polisaj yaparken il ped kullanımı gibi sonra pedi tam alacak bİr kaba sıcak su koyup o kabın içine koyun. Su emdirin ve 30-60 dk gibi bekletin. Su emmezse uygulanan ürüne göre üsten bir agırlık koyun suya batsın. Sonra aynı suda sıkarak çıkartın ve ılık suda bir kaç kez sık - bırak yaparak durulayın.
Microfiber olanların dikiş yerlerinde çizik ihtimali taşır. Wax bezleri bu yüzden kenarsızdır zati.

Son düzenleme:

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Ya da soyle yapalim siz bir yunan sitesi bulun bana da ozelden urunlerin resmini yollayin ben oyle sorayim. Getirir sorun olacagini zannetmiyorum. Urunlerin resmini isteme sebebim de kac parca olacagini gorsun onceden belki 2seferde getirir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi