Stokları Serelim

Denver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
teşeekkürler @onurçiko .
@BlaJKeagle ürün alırken özellikle bizim detay ürünleri için olan yorumlara hiç bakmayın . 10 yaşından başlar 20 yaşına kadar dünyadan habersiz kişilerin bilgisiz yorumları havada uçuşur o bölümde.

ürün ben kuş pisligi için kullanıyorum. bu baglamda çok başarılı. hatta arkasında bırakın iz bırakmayı wax yapılmış gibi muhteşem bir kaygan ve temiz bir yüzey bırakıyor.

zift için yetersiz kaldıgını söyleyebilirim denemelerimde. zaten fiyat ortada. daha iyi ürünler mevcut zift için . zift işinde biraz eziyet yaratır.
daha önce geniş olarak açıkladıgım msj : umarım işinize yarar.
Hızlı Soru - Cevap
Zift için ne önerirsiniz

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Valet pro black to the future geldii :dangeer: @ffsahin e teşekkürler. Ürünün değişik bi kokusu, norveçli balıkçıların kremine benziyor elime süresim geldi :komik:

Ekli dosyayı görüntüle 6829

Herkese hayırlı olsun yeni ürünleri. Yalnız bu kadar detay malzemesi için fitre hesaplamalarını yapın derim :kurall:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Herkese hayırlı olsun yeni ürünleri. Yalnız bu kadar detay malzemesi için fitre hesaplamalarını yapın derim :kurall:
Bence foruma bir kumbara yapalım belirli kotayı aşan arkadaşlar oraya gönüllerinden kopan bir miktar ürün bağışlasın. Sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtalım :komik:.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bence foruma bir kumbara yapalım belirli kotayı aşan arkadaşlar oraya gönüllerinden kopan bir miktar ürün bağışlasın. Sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtalım :komik:.
Katılıyorum sana. Nasıl bir kota hesaplaması yapalım mesela? Elinde farklı amaçlar için birden fazla ürün olanlara göre mi? Yoksa bedellerine göre mi? Sonuçta Authentic ile İtalin bedelleri bir değil :taraa:

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
katılıyorum özellikle zymol sahipleri waxlarının 40 ta 1 ini bağışlasın :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Katılıyorum sana. Nasıl bir kota hesaplaması yapalım mesela? Elinde farklı amaçlar için birden fazla ürün olanlara göre mi? Yoksa bedellerine göre mi? Sonuçta Authentic ile İtalin bedelleri bir değil :taraa:
Fizibilitesini yaparız da @onurçiko taş koyar :komik:. Yabancılar forum içinde Gyeon Mohs falan bile hediye ediyorlar. Biz o kadar olmasa da belki bir şeyler yapabiliriz diye düşündüm ama desen ki kafanda somut bir proje var mı? Maalesef.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hayırlı olsun eagels ın torpito sütünü kullandınızmı. Ben pek bi performans beklemiyorum spritzim var sizede sormak istedim
Teşekkürler. Bir kenarda denedim az önce, hafif parlatıyor aşırı parlaklık veren yapış yapış bir ürün değil, orta kalite bir parlatıcı. Spritz varken gerek duyacağınızı pek sanmıyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Fizibilitesini yaparız da @onurçiko taş koyar :komik:. Yabancılar forum içinde Gyeon Mohs falan bile hediye ediyorlar. Biz o kadar olmasa da belki bir şeyler yapabiliriz diye düşündüm ama desen ki kafanda somut bir proje var mı? Maalesef.
@onurçiko abi ile ben konuşurum. O iş bende. Gel biz şu projeyi hazırlayalım :halay: