Stokları Serelim

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hooppp cevizspor dan son dakika transferi fx5 :dangeer: gönderici ısparta da olunca içine lokum da koymuş saolsun, lokum un pudrası olduğu gibi secho ya yayılmış :komik:
Ekli dosyayı görüntüle 6868
Banada aynısı oldu ama lokum çok güzeldi hiç kızamadım adamlara lolum bütün sinirimi aldı :)
Hayırlı olsun benim çok sevdiğim bi ürün oldu fx5

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Banada aynısı oldu ama lokum çok güzeldi hiç kızamadım adamlara lolum bütün sinirimi aldı :)
Hayırlı olsun benim çok sevdiğim bi ürün oldu fx5
Bende ilk koliyi açınca bu ne yaw ne pis göndermiş kullanılmış mı acaba diye söylendim sonra baktım ki kenarda lokum kutusu var, lokumun pudrası dökülmüş :of: Teşekkür ederim almamda seninde yorumun etkili oldu :cicek: Sana da hayırlı olsun wax yakıyorr :taraa:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende ilk koliyi açınca bu ne yaw ne pis göndermiş kullanılmış mı acaba diye söylendim sonra baktım ki kenarda lokum kutusu var, lokumun pudrası dökülmüş :of: Teşekkür ederim almamda seninde yorumun etkili oldu :cicek: Sana da hayırlı olsun wax yakıyorr :taraa:
Teşekkür ederim afiyet olsun bu arada güzel makina ben sevdim kaliteli ve kullanışlı:)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
17.50 TL bitmişti almışken paylaşayım dedim. Ürünü uzun zamandır kullanıyorum. En iyi özelliği bakteri oluşumunu engellemesi anti bakteriyel yani ve hava temizleyici olması. Kokusu rahatsız edici degil ve çok hafif. Tabi bu kişisel biraz. Kalıcılığı orta İzmir sıcağında tatmin edici.
20190307_201546.jpg 20190307_201642.jpg 20190307_201706.jpg

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
17.50 TL bitmişti almışken paylaşayım dedim. Ürünü uzun zamandır kullanıyorum. En iyi özelliği bakteri oluşumunu engellemesi anti bakteriyel yani ve hava temizleyici olması. Kokusu rahatsız edici degil ve çok hafif. Tabi bu kişisel biraz. Kalıcılığı orta İzmir sıcağında tatmin edici.
Ekli dosyayı görüntüle 6881 Ekli dosyayı görüntüle 6882 Ekli dosyayı görüntüle 6883
Başkan daha ucuza bulunmuyor mu bir tık pahalı geldi bana