Stokları Serelim

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
@mindthegap ne demek. Güzel günlerde kullan :)

Bugün bu malzeme aracını yapmak için uğraştık. Polisaj yaparken malzemeleri kıyıya köşeye koymak gerekiyor. Çiziğin gidip gitmediğini görmek için malum bezle silmek ve yüzeyi silmek gerekiyor. Bezler bir yanda makine bir yanda :) Flex reisi yere koymak hoşuma gitmiyor. Dolayısıyla böyle bir araba şart oldu.

Üst ve alt kısma mdf kestirip sabitlediğimde çalışma sona erecek

Ekli dosyayı görüntüle 7628 Ekli dosyayı görüntüle 7629
Kullanışlı görünüyor iyi günlerde kullanın. Bende tekerlekli taburelere bakıyorum bu ara.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Maşallah Faik yine ufak eklentilerle stok genişliyor:)
İşte ufak tefek birşeyler ekliyoruz :D
Hayırlı olsun kardeşim, şu adams ı bir dene bakalım.
Teşekkürler abi , bugün denedim . Direk jantlara sıkıp üzerinden mikrofiber pedle geçtim. Parlaktığı farketti ama fotoğraflarda belli edecek şekilde çekemedim. Bir dahakine 50/50 yapmaya çalışacağım. Birde şunu farkettim . Lastiklere ilk kat jet black i uyguladım janta değen kısımlar zor çıktı . İkinci katı atmadan adams ı uyguladım. Daha sonra ikinci katı attım bu sefer janta değen kısımlar çok daha kolay çıktı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İşte ufak tefek birşeyler ekliyoruz :D

Teşekkürler abi , bugün denedim . Direk jantlara sıkıp üzerinden mikrofiber pedle geçtim. Parlaktığı farketti ama fotoğraflarda belli edecek şekilde çekemedim. Bir dahakine 50/50 yapmaya çalışacağım. Birde şunu farkettim . Lastiklere ilk kat jet black i uyguladım janta değen kısımlar zor çıktı . İkinci katı atmadan adams ı uyguladım. Daha sonra ikinci katı attım bu sefer janta değen kısımlar çok daha kolay çıktı.
Aynen, jet black iyi hoş ama janta bulaştı mı çıkmıyor meret. Benim bu yıkamada bile çıkmayanlar var, zamanla çıkar. Adams bu jat black ın inatçı lekelerine bile kafa tuttuysa iş var o üründe.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Aynen, jet black iyi hoş ama janta bulaştı mı çıkmıyor meret. Benim bu yıkamada bile çıkmayanlar var, zamanla çıkar. Adams bu jat black ın inatçı lekelerine bile kafa tuttuysa iş var o üründe.
Başka bir jantta kasıtlı olarak bu testi yapacağım :D . Başka nasıl anlayabiliriz bu ürünün işe yarayıp yaramayacağını abi? Birilerini yanlış yönlendiricem diye çekiniyorum.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Başka bir jantta kasıtlı olarak bu testi yapacağım :D . Başka nasıl anlayabiliriz bu ürünün işe yarayıp yaramayacağını abi? Birilerini yanlış yönlendiricem diye çekiniyorum.
Çekinmene gerek yok kardeşim, ben senin bilgi birikimine güveniyorum.
Dediğin gibi bir janta uygula bir janta uygulama, kir tutma direncini görürsün. Basınclı suyla herhangi bir ürün kullanmadan su tut, farka bakabilirsin. Dayanım testi yapabilirsin.