Stokları Serelim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Marflo önceden sarı<turuncu<mavi vs. diye ayırıyordu fine<medium<heavy killeri ancak bir süredir değiştirdiler renkle ayırmayı. Mavi olup fine, medium veya heavy derece olabiliyor. Ancak bildiğim kadarıyla fine ve medium olanlar 100 gr. iken heavy olan 80 gr. Fine ve medium arasında ise çizme konusunda çok da bir fark yok esasen. Zira fine olanın temizleme gücü bence çok zayıf o yüzden panelle epey uğraşmak gerekiyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@Dragstar, Süleyman abinin yardımlarıyla su problemim için böyle bir sistem kurduk . İnşallah kireç sorunumuzu bu şekilde çözeriz. Güneş altında bir test yapmayı planlıyorum . Çeşme suyu vs arıtma suyu :D
Ekli dosyayı görüntüle 11256
Daha parlak yıkamalar hayırlı olsun tam testi yaklaşık bir depo kullandıktan sonra yap. makinada suyu çekme sorunu olursa depoyu 1 mt gibi yükseğe alırsın.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@_CaN_, inşallah , atık su hortumunu bahçeye kadar uzattım şimdilik bahçeyi suluyor . Daha sonra atık su içinde bir depo koymayı planlıyorum direk damlama sistemine bağlarım suda boşa gitmemiş olur.
@Dragstar, teşekkürler abi sayende kurdum sistemi :) , 24 saat kadar arıttığı suyu depoya doldurmadım direk bahçeye verdim . Aldığım yerdekiler 24 saat kadar çalıştıktan sonra filtreler tam verimli çalışmaya başlar ilk 24 saatteki suyu kullanma dediler. Tam dolunca deneyeceğim inşallah gerek kalmaz.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@_CaN_, inşallah , atık su hortumunu bahçeye kadar uzattım şimdilik bahçeyi suluyor . Daha sonra atık su içinde bir depo koymayı planlıyorum direk damlama sistemine bağlarım suda boşa gitmemiş olur.
@Dragstar, teşekkürler abi sayende kurdum sistemi :) , 24 saat kadar arıttığı suyu depoya doldurmadım direk bahçeye verdim . Aldığım yerdekiler 24 saat kadar çalıştıktan sonra filtreler tam verimli çalışmaya başlar ilk 24 saatteki suyu kullanma dediler. Tam dolunca deneyeceğim inşallah gerek kalmaz.
Rica ederim ne demek Ben bazen yıkamadan sonra kurulama yapmıyorum o zaman tek sorun etrafta uçuşan toz olursa boncuklara yapışıyor

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Dragstar, Süleyman abinin yardımlarıyla su problemim için böyle bir sistem kurduk . İnşallah kireç sorunumuzu bu şekilde çözeriz. Güneş altında bir test yapmayı planlıyorum . Çeşme suyu vs arıtma suyu :D
Ekli dosyayı görüntüle 11256
Son zamanlarda gördüğüm en güzel stok bu olmuştur, çok iyi yapmışsın, çok daha güzel yıkamalar, köpükler elde edeceğine eminim, daha parlak finişler kardeşim.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@onurçiko, teşekkürler abi uzun zamandır aklımdaydı sonunda stoğumuza kattık . Suda çok kireç var arabayı kurulasam bile camlar dahil her yer su lekesi oluyordu . Polisaj yapmamak için bahanem kalmadı bakalım neler yapıcam .

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
SÜPER @ffsahin, bey ,hayırlı olsun güzel günlerde daha temiz daha parlak yıkamalar şimdiden. İyi detaylar.