Ekli dosyayı görüntüle 12720
Ürünlere kavuşmama vesile olan bir çoğunu bana hediye eden @El_Diablo ya sonsuz teşekkür ederim.
Kendisi ve ailesiyle çok güzel bir gün geçirdim. Harika bir insan gerçekten. Hani adamın dibi tabiri yanında az kalır. 40 yıllık tanışıyormuşum gibi hissettim kendimi yanında. Allah tekrar buluşmayı nasip eder inşallah.
Vaaay keşke işim uzamasaydı da yetişebilseydim ben de. @El_Diablo ile de tanışırdım hem . Bu arada hala buralardayım Perşembe veya Cuma geliyorum abi haberin olsun .
Vaaay keşke işim uzamasaydı da yetişebilseydim ben de. @El_Diablo ile de tanışırdım hem . Bu arada hala buralardayım Perşembe veya Cuma geliyorum abi haberin olsun .
İş tulumu: Check
Ambalajdan çıkarmadan foto: Check
Exif bilgisine göre fotonun çekildiği saat 17:40. İşten acil şekilde çıkılıp ürün temin edilmiş. Haftasonu uygulama kesin gibi .
Geçmiş yıllarda Adana'nın en sıcak olduğu zaman iş sebebiyle gitmiştim. Uçaktan indiğimde uçağın motorlarının sıcaklığının yüzüme vurduğunu sanmıştım meğer Adana'nın genel sıcaklığıymış. Terlemiyorsun ama nefeste alamıyorsun berbat birşey ya. Otomobilde klimayı açtığında içerisi buz gibi oluyor, dışarı çıkıyorsun gözlük camları buğu yapıyor
Cam ve klima açık gezinmiştim.
Geçmiş yıllarda Adana'nın en sıcak olduğu zaman iş sebebiyle gitmiştim. Uçaktan indiğimde uçağın motorlarının sıcaklığının yüzüme vurduğunu sanmıştım meğer Adana'nın genel sıcaklığıymış. Terlemiyorsun ama nefeste alamıyorsun berbat birşey ya. Otomobilde klimayı açtığında içerisi buz gibi oluyor, dışarı çıkıyorsun gözlük camları buğu yapıyor
Cam ve klima açık gezinmiştim.
Adamların şehir içi otobüslerinde bile full klima açık ve soğuk su servisi vardı. Fakülteden arkadaşlardan oraya yerleşenler oldu. Keyifleri yerinde ama tek problem şu an bambaşka insanlar.