Stokları Serelim

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,961
İş tulumu: Check
Ambalajdan çıkarmadan foto: Check
Exif bilgisine göre fotonun çekildiği saat 17:40. İşten acil şekilde çıkılıp ürün temin edilmiş. Haftasonu uygulama kesin gibi :D.
Bilemedin iki saat sapma var hesapta iş arasında gidip aldım :komik:
Yarın da uygulama var uyanır uyanmaz sürecem hemen :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@nuriksari dan gelen Koch Chemie NMS+CG Signature Series Jant temizleyici+Meguiar's Kil+Wax silme bezi

Ekli dosyayı görüntüle 12849 Ekli dosyayı görüntüle 12851
Konu bekliyoruz uygulamaları görelim bol detaylar...

nuri hocama selam söylüyorum buradan anladı oooo :aglaa::kizgin:
Dostum inan çok kargo vardı bekleyen ve zaman kısıtlıydı elimden geldiğince herkese yetişmeye çalıştım ama bazı arkadaşların affına sığınarak sonraki gleişime ertelemek durumunda kaldım. senin ürünler İstanbulda hazır yollayabilirim 1 ay beklersen. :) başka birşeyler de eksikse tamamlar koyarız kargoya. :)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ekli dosyayı görüntüle 12875

Turtlewax ıce seal and shine
Dodo juice wax aplicator
Adams total interior
Tchibo jant fırçaları.

@Atocan kozlarınızı şimdi paylaşalım:)
Hocam ıce seal and shine uygulamanızı yakında görürmüyüz sabırsızlıkla bekliyorum. Ürün bana geçen hafta pazartesi ulaştı çarşamba uyguladım. Kıdemci biri olduğumdan senin veya diğer üstadların paylaşmasını bekliyorum paylaşım yapmak için :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam ıce seal and shine uygulamanızı yakında görürmüyüz sabırsızlıkla bekliyorum. Ürün bana geçen hafta pazartesi ulaştı çarşamba uyguladım. Kıdemci biri olduğumdan senin veya diğer üstadların paylaşmasını bekliyorum paylaşım yapmak için :)
Hocam estağfurullah, kıdem mıdem yok bizde, siz paylaşın yorumlarınızı. Benim durum belli olmaz yarında yapabilirim, haftayada olabilir. Benim durum genelde spontane gelişiyor. Boşluk buldum mu yapıştırıyorum detayı. Şimdi bu ürünü kendi arabamda yapamam. Bir arkadaşın arabada deneyecem, bu hafta yaparım sanırım. Ama dediğim gibi siz beni beklemeyin, biz bakmayın Ato ile takılıyoruz birbirimize.