Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #3,981

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam estağfurullah, kıdem mıdem yok bizde, siz paylaşın yorumlarınızı. Benim durum belli olmaz yarında yapabilirim, haftayada olabilir. Benim durum genelde spontane gelişiyor. Boşluk buldum mu yapıştırıyorum detayı. Şimdi bu ürünü kendi arabamda yapamam. Bir arkadaşın arabada deneyecem, bu hafta yaparım sanırım. Ama dediğim gibi siz beni beklemeyin, biz bakmayın Ato ile takılıyoruz birbirimize.
Yok hocam hem yetişme hem eğitim hayatıma ters. Sizin veya başka üstadın uygulamasını bekliyorum.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Ekli dosyayı görüntüle 12927

Dewalt polisaj makinam geldi bugün denemem lazım Cat Power den sonra turbo gibi gelecek o kesin ama hayırlısı kullanmak için sabırsızım :)
Hayırlı olsun. Güzel güçlü bir makina ama bana göre çok agır. Belli bir süre sonra kendini hissettiriyor. Bende alıp bir iki defa deneme yaptım hemen geri satmıştım. İnşallah siz memnun kalırsınız.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erguel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
usta bu mothes speed clay kil yerine mi kullaniliyo daha once kullandiniz mi nasil bi urun?
Hocam bu markanın ürününü ilk defa kullanacağım fakat çinli marflo marka kil eldivenini çok kullandım. fiyat olarak uygun geldiği için aldım bunu. Kil gibi kullanabilirsin, yumuşak bir yapısı var aracı çizmez düzgün kullanımda.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun. Güzel güçlü bir makina ama bana göre çok agır. Belli bir süre sonra kendini hissettiriyor. Bende alıp bir iki defa deneme yaptım hemen geri satmıştım. İnşallah siz memnun kalırsınız.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim valla hiç hafif makina kullanmadım cat power da ağırdı çok bayılıyordu sattım bunu aldım bugün başladım polisaja çok memnun kaldım fiyatıda çok uygundu şuan için aşırı memnunum bayılma sıfır kullanımı çok rahat iyi ki almışım dedim ağırlık konusunda birgün hafif bi makina olursa anca kıyaslarım :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bi hayırlı olsuna geleyim. De bu ara stoklar ciddi doluyor. Eve nasıl sokuyorsun merak ettim :D.
Şu ara gerginim iş yüzünden kimse dokunmaya konuşmaya cesaret etmiyor evde bundan istifade edip rahatça takılıyorum birde yaptığım arabaya dalınca kimse dokunmuyor :)
Gel her zaman kapım açık beklerim çay kahve ne istersen ayıpsın :arkadass:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Uzun zamandır waffle bezleri merak ediyordum. 15₺ liraya bulunca aldım. Şu şekli az belirgin olanı çok methettiler diğeri o kadar değil dediler, ikisinide ilk yıkamasını yapmadan kullandım. Şekli belirgin olan daha iyi cam siliyor ama zor kayıyor, diğeri arkasında tüy bırakıyor ama daha kolay siliniyor

IMG_20190720_101622.jpg

Rastgele koçtaşta 13₺ buldum aldım, limon kokulu 1 haftayı geçti yer yer camda açıldı aracı hergün kullanmaya rağmen hala güzel ferah bir koku var arabada, stok yapmayı düşünüyorum. İlk kullanımda kesinlikle en az 10 dk tüm kapıları açın havalandırın

IMG_20190718_184439.jpg

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 12927

Dewalt polisaj makinam geldi bugün denemem lazım Cat Power den sonra turbo gibi gelecek o kesin ama hayırlısı kullanmak için sabırsızım :)
Hayırlı olsun bol detaylara nasip olur inşallah . Agır gelirse çagır senin püsküllü belayı @can26 ona yaptır işi. Zati ne zamandır yok kerata bu vesileyle çekeriz kulaklarını hayırsızın.