Bidon üzerindeki yapışkanlı etiketleri çok saglam degil. Bendeki de aynı. Ben yapıştırıyorum iki gün sonra kendi kendine geri kalkıyor. Bende etiketin kenarlarında ince şekilde koli bandı ile bantladım. Şimdi kalkmıyor.
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun bol detaylara nasip olur inşallah . Agır gelirse çagır senin püsküllü belayı @can26 ona yaptır işi. Zati ne zamandır yok kerata bu vesileyle çekeriz kulaklarını hayırsızın.
Bidon üzerindeki yapışkanlı etiketleri çok saglam degil. Bendeki de aynı. Ben yapıştırıyorum iki gün sonra kendi kendine geri kalkıyor. Bende etiketin kenarlarında ince şekilde koli bandı ile bantladım. Şimdi kalkmıyor.
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Work stuff hassas albino fırça
Morhers davlumbaz fırçası
Kwazar çift atımlı şişe
Vp sünger fırça
Sabah işe geldiğimde kargomun gelmiş olduğunu görmek paha biçilemez
workstuffun 40 mm lik fırçasını aldım darbeli geldi.
parlatıcı süngerde delik çıktı firmaya yolladım ama takan yok. birdaha o firmadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum
workstuffun 40 mm lik fırçasını aldım darbeli geldi.
parlatıcı süngerde delik çıktı firmaya yolladım ama takan yok. birdaha o firmadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum
Link bilmiyorum ben kendim almadım, @Murat verdi siparişi ama tavsiye edebileceğim bir satıcı değil. Birincisi neredeyse 3 ay oldu sipariş vereli daha yeni geldi. Biz 3-4 kişi sipariş verdik aralarından bir tek bana ürün geldi. Diğerlerinin ürünleri gelmedi iade aldılar en sonunda.