Stokları Serelim

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #4,221
Bugün akıyor... Ali Abi @FloweyTurkiye ye teşekkür ediyorum tekrar ilgi ve alakası için ayrıca C5 numune için. Diğer ortak alım ürünleri İ2, Ev12, R1 ve S3 ile birlikte kargolar yakın zamanda tamamlanacak ben de Dubai ye kendi payıma düşenleri götürüp fikirlerimi paylaşırım ürünlerle ilgili beklenti yüksek. ;)
20190904_182300.jpg

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ModifiyeMerkezi ne teşekkürler kampanya için, boş geçmeyelim dedik @allper8 Alper ve @ccibb İbrahim i de bulaştırdık referans sağlam olunca @ege Egeden. Kullanınca yorumları paylaşırım sanırım kil eldivenini Audi S6 ya, Mothers ı Jaguara kullanacam renk uyumlarından :)
güzel günlerde olsun.
hamur killerle karşılaştırılmadıgı sürece, ara temizlik ve en çok wax öncesi kullanım için ideal bir ürün.
yumuşak takoz diyebilecegimiz tutma bölümü ve kil yüzeyi arasında ki sünger kısma kova kullanımlarında biraz baskıyla kaydırıcı olarak kullanılacak su emdirilirse yüzeye uygulama sırasında az az bastırrrak kullanıldıgında sürekli ıslatmadan kafi neticede suyla tam bir panel çıkartmak mümkün. teşekkürler.hayırlı olsun.

iyi detaylar.

Öncelikle herkese hayirli olsun cümleten güle güle kullanalim, @ege abi sen olmasan varligindan haberim olmayan bir urundü sayende aldim ve memnum kaldim suan icin hersey icin cok sagol.
Sonunda falcao mutlu sona erisiyor :alkisss:
güzel günlerde kullanın . hayırlı olsun. teşekkürler.

falcao uygulamasınıda bekliyoruz. ürün hakkında ki yorumlarınızla bereber.

iyi detaylar.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Hayirli olsun umarim sorununuz en kisa surede cozulur
Teşekkürler ben parlatanadamlar Barış bey ile görüştüm yedek kapak saglayacaklarini soylediler.Bende simdilik dursun kullanırken sıkıntı yasarsam gondetmelerini söyledim.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi