Stokları Serelim

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Katılım
19 Şub 2019
Mesajlar
830
Beğeniler
3,015
39E30D29-FAB2-4434-BA43-3445DA5130E3.jpeg
Geçen sene bölünmüş olarak aldığım koch chemie pastalar bitmişti. Sadece kendi araçlarıma uygulama yaptığımdan dolayı bölünmüş olarak tercih ettim.

jant fırçasınıda çok merak ediyordum. Bende 3 d nin uzun ve kısa fırçası var. 3 d de tüyler çok sık ve aşırı yumuşak. Bunda biraz geniş. 3d fırçaya göre biraz daha sert hoşuma gitti davlumbaz için olanıda alabilirm.
 

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Katılım
19 Şub 2019
Mesajlar
830
Beğeniler
3,015

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
Katılım
12 May 2018
Mesajlar
3,047
Beğeniler
7,735
Yaş
32
İl
Kayseri
Ekli dosyayı görüntüle 16164
Uzun saplıya göre bu daha iyi. Bosch kullanan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum
Uzun sap bende beğenmiyorum, kısa daima kullanışlı gelmiştir bana mesela, bu detay işinde kıvraklık önemli onun için karcher hd serisi, lavor wax serisi ve bu yeni aldığın malzeme çok hoşuma gitti, bende böyle bişiler düşünüyorum;)
Mjjcyi nasıl takıyorsun
Güle güle tazyikle:p
 

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
Katılım
27 Eki 2017
Mesajlar
5,803
Beğeniler
8,518
Yaş
37
İl
Bilecik
Can kusura bakma yeri dar olanlar için nasıl bir avantajı var anlayamadım :)
Dar alanlarda (aracın bir tarafı duvara baktığında misal) uzun namlusu olan yıkama makineleri ile çalışmak zor oluyor. Bir yandan araca çarpmayayım bir yandan makineyi kontrol edeyim derdi oluyor.