Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Uzun suredir bir cam bezi arayisindayim, waffle tip olanlardan gyeon waffle dryer aldim ama hic memnun etmedi beni. Parlatanadamlardan magic marka waffle tip bir bez aldim, o da aynisi cikti, neredeyse bire bir ayni bezler.

Kalinlik olsun, dokusu olsun, oyuklarin genisligi olsun ayni yapidalar.

Bunu neden paylasiyorum? Magic olan bez 60x90 olculerinde 40 kusur lira, gyeon 40x60 olcusunde yanlis hatirlamiyorsam o da 40-50 lira gibi bir seydi. Magicin kenarlari yumusak bir kumasla kapli cizmesin diye. Gyeonda overlok mu denir ne denir o tarz bir dikis var.

Demem o ki bir magic bezden iki tane gyeon olcusunde bez cikar. Herhangi bir terzi bezi tam ortadan kesip iki bez yapabilir.

Fotografta magic tam ortadan ikiye katlı.

20191031_211723.jpg 20191031_211750.jpg

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ
Uzun suredir bir cam bezi arayisindayim, waffle tip olanlardan gyeon waffle dryer aldim ama hic memnun etmedi beni. Parlatanadamlardan magic marka waffle tip bir bez aldim, o da aynisi cikti, neredeyse bire bir ayni bezler.

Bunu neden paylasiyorum? Magic olan bez 60x90 olculerinde 40 kusur lira, gyeon 40x60 olcusunde yanlis hatirlamiyorsam o da 40-50 lira gibi bir seydi. Magicin kenarlari yumusak bir kumasla kapli cizmesin diye. Gyeonda overlok mu denir ne denir o tarz bir dikis var.

Demem o ki bir magic bezden iki tane gyeon olcusunde bez cikar. Herhangi bir terzi bezi tam ortadan kesip iki bez yapabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 16240 Ekli dosyayı görüntüle 16241
MİKROFİBER CAM BEZİ (50X70 CM) | Mikrofiber Temizlik Bezleri
tavsiye ederim...

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Çok teşekkürler, tavsiye edilen bezlerin hepsinden var, sorunun bende olduğunu anlıyorum böylelikle, ama hiçbiri beni mutlu etmiyor.

Waffle weave tarzı bez tavsiyelerine açığım yine de. Gyeon kullananlar anlayacaktır, gyeon çok kalın ve hav bırakıyor. Daha ince daha pamuksu bir bez bulsam da mutlu olsam :)

@Kzmsefa yeşilinden var, en çok bundan memnunum ben de.

@erdal.t Bey, evet bu bez de çok hoşuma gidiyor, ama ipa uygularken kullanıyorum sadece.

@forzaGilles bu sefer de camda su izi kalıyor, sonrasında yine kuru bir bezle geçmek gerekiyor.

Teşekkürler herkese, aslında amaç gyeon ile magic markalarının ürünlerini karşılaştırmak, f/p analizi yapmaktı ama ilerisi için faydalı olacaktır öneriler.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
IMG_20191101_142442.jpg

Tchibodan cam temizliği aparatı
Çin'den gelen cırtlı zımparalar ve çek-taklı bağlantımız geldi dahada kısaldı, daha da kısalacak ama ortadaki arkadaşın boyu uzun geldi onu halledeceğiz
Etiketler ve silinmez kalemler çok işimize yarıyormuş.
Bu arada asetonla hemen siliniyor mürekkebi:utan:
Mjjcnin havalandırma yerini sardım artık yukarıdaki vanayla işim yok yenisi geldi çinden ama takmak istemiyorum

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Cam için bende bunu kullanıyorum fiyatına göre boyutu ve kullanımdan çok memnunum.
Fiawax Menekşe Mikrofiber Kurulama Bezi
İki versiyonu var fiawaxta ikiside bende mevcut önceki postlarımda vardı bulamadım. İyi iş çıkarıyor, kayganlığı, pislik tutması, pus bırakmaması adına iyi ama kıvrak değil, sakil bir hali var.
Diğer modelide aynen buna benziyor ama bundan biraz daha iyi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 16240 Ekli dosyayı görüntüle 16241
Rossmann bezlerini tavsiye ederim hocam. Keşke gyeon almasaydınız. En beğenilmeyen ürünü cam bezi sanırım.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Rossmann bezlerini tavsiye ederim hocam. Keşke gyeon almasaydınız. En beğenilmeyen ürünü cam bezi sanırım.
Gyeonun sucu yok aslinda adamlar cama dedike bir urun demiyorlar camda da kullanabilirsiniz diyorlar aslinda. Ama bu bezi arabanin hicbir yerinde kullanabilme sansimiz yok :) onu alali cok oldu gecmis olsun artik ne yapalim.

Rossmann bezlerinden de var. Tesekkur ederim yine de.