Eveeeeet, Aliexpress'ten aynı tarihte farklı mağazadan verdiğim ikinci siparişim de bugün elime ulaştı (4 Ekim sipariş tarihi).
Aslında bu satıcı daha hızlı kargoladı ürünü ama gümrükte sorun yaşanmış, sipariş iptal edilmiş görünüyordu. Satıcı tekrar yönlendirdi bana.
Eveeeeet, Aliexpress'ten aynı tarihte farklı mağazadan verdiğim ikinci siparişim de bugün elime ulaştı (4 Ekim sipariş tarihi).
Aslında bu satıcı daha hızlı kargoladı ürünü ama gümrükte sorun yaşanmış, sipariş iptal edilmiş görünüyordu. Satıcı tekrar yönlendirdi bana.
Saolun valla ilkkez litrelik aldım oda bu şekil geldi üretimine bakmadım ama bazen farkı oluyormuş diye duymuştum renginin ,üretim zamanıyla alakalı olabilir hiç bakmadım tarihine
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saolun valla ilkkez litrelik aldım oda bu şekil geldi üretimine bakmadım ama bazen farkı oluyormuş diye duymuştum renginin ,üretim zamanıyla alakalı olabilir hiç bakmadım tarihine
Az önce gyeon türkiye yetkilisi ile konuştum bu versiyon yazın kuruma leke olayını engellemek için gönderilenlermiş ancak performans olarak bi fark yokmuş aralarında mayıs ayından sonra gelenler bu versiyon muş
Hayır n11 de Kendikendine isimli satıcıdan direk iletişime geçip havale fiyatı aldım n11 deki indirimlerden bile daha uyguna almış oldum satıcı İstanbul Anadolu yakasında bi firma İstanbul içi elden bile teslim yapıyorlarmış düşünen arkadaşlara tavsiye ederim hem kalite hemde piyasanın altında alınabilir fiyatlarda
Tüy yapısı çok sık. Pofuduk dokusu var. Kapı içi bsd silme bezi tabir tam uyar. İlk yıkamasını akşam yapacam. Bakalım tüt yapısı nasıl olacak. Şuan çok ağır bir kokusu var