Çok sağolun. Maalesef özel bir indirim olmadı internet fiyatı ama taksit avantajı oldu daha önceden kullanmıştım hep aklımda kalan bi makine oldu. Orbital 150 tabla ile heryere girmek mümkün olmuyor o yüzden avantajlı
Geçen yıldan sonra bu yılda 4 adet daha alındı Bim. Kenar saten biyeleri den endişelen olursa benim bir kaç deva dikişi attıgından yaptığım gibi söküp düz dikebilirler. Düz olarak diktim. İpler, tüyler uzun oldugundan içeride kalıyor sorun olmuyor.
Geçen yıldan sonra bu yılda 4 adet daha alındı Bim. Kenar saten biyeleri den endişelen olursa benim bir kaç deva dikişi attıgından yaptığım gibi söküp düz dikebilirler. Düz olarak diktim. İpler, tüyler uzun oldugundan içeride kalıyor sorun olmuyor.
Super fikir, 2 tane aldim ben de, bir tanesini ofisten bir abime verdim. Birini yikamadan kullandim, sonrasinda yikadim ve soylediginiz gibi dikisler atti bazi noktalarda.
Bence 10 liraya alinabilecek super bir bez. Asiri emici. Ben cok begendim.