Stokları Serelim

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bu doğanershop'tan kimse memnun kalamıyor nedense beğendiğim bişey olsa bile alamıyorum:dusun:
çok problem yaşayan var ben bu güne kadar 3 alışveriş yaptım 3ünü de eksiksiz hatasız yolladılar
kendilerini geliştirmeye başladılar belkide
ilk defa alım yaptım, onda da en çok merak ettiğim koku gelmedi.. valla sinir bozucu ya. bir de 12.50 tl'den aldık.
bilseydim benzinlikten alırdım..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Liquid Element ürünlerim geldi.
T4000 V2 orbital makine
Black Hole 40x40 ve 50x80 kurulama havlusu.
Streak Buster Almanların en sevdiği cam bezlerinden. :)
Makineyi hem yeni başlayan arkadaşlara hem orta ve ileri düzey arkadaşlara tavsiye ederim. Üzerindeki sensörler ve LED’ler yardımı ile hata yapmanız neredeyse imkansız. Makineye istenilen baskıyı yaptığınızda yeşil ışık yanıyor. Fazla basarsanız kırmızı ile sizi uyarıyor. Ve yüksek devirlerde köşelere girdiğinizde yine kırmızı ile uyarıyor. Böylece köşelerde boya açılması ya da çok kuvvet uygulama durumlarına karşı sensörler yardımcınız oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 17373 Ekli dosyayı görüntüle 17374 Ekli dosyayı görüntüle 17375 Ekli dosyayı görüntüle 17376 Ekli dosyayı görüntüle 17377
Ooo hayırlı olsun, sen onu bi getir bana, ben bi deneyeyim, shinemaster ile karşılaştıma yapalım bakalım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim de Doğaner den malzemeler geldi. Pazartesi eft geçmiştim cuma elime geçti. Süreç uzun olsa da fiyatlar bence iyiydi. Keşke 5 6 tane daha little trees alsaydım dedim
Tar remover ile de şu temizleyici sopalı malzeme uygun fiyata geldi cazip alışveriş oldu

Ekli dosyalar

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Ekli dosyayı görüntüle 17189

Arkadaşlar arşivden buldum, geçenlerde g1 yağmur kaydırıcı almıştım bu şekilde geldi. Üstelik kargo parasının ödenmesine rağmen alıcı ödemeli gönderilmiş, teslim alırken tekrar kargo parası verdim. Aradım telafi edileceğini söyledi firmanın sahibi ama telafi edilen hiç bir şey olmadı. Aldığım yer detailbox. Paylaşmazsam ayıp olurdu değil mi
Görkem abi işinde dürüst ve 3-5 kuruşun lafını yapmayan birisidir,kargolarda sorun çıkmış olabilir ve maalesefki şuana kadar her kargo şirketini denememe rağmen içinde düzgün pek yok.Kargoda karışıklık olmuştur büyük ihtimalle.Görkem abi telafi eder bendede buna benzer bir sorun olmuştu telafi etti sağolsun.Yoğunluktan zaman ayıramıyor olabilir böyle olaylarda acele etmemeye çalışın ben öyle yapıyorum sıkıntı çıkmaz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Görkem abi işinde dürüst ve 3-5 kuruşun lafını yapmayan birisidir,kargolarda sorun çıkmış olabilir ve maalesefki şuana kadar her kargo şirketini denememe rağmen içinde düzgün pek yok.Kargoda karışıklık olmuştur büyük ihtimalle.Görkem abi telafi eder bendede buna benzer bir sorun olmuştu telafi etti sağolsun.Yoğunluktan zaman ayıramıyor olabilir böyle olaylarda acele etmemeye çalışın ben öyle yapıyorum sıkıntı çıkmaz :)
Ben kac ay sonra paylastim bunu haberiniz var mı? Ben geçiştirildim. Acele etmek falan değil mesele. Düzgün paketlenmemişti hatta hiç paketlenmemişti ona ne diyeceksiniz ?

Son düzenleme:

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Ben kac ay sonra paylastim bunu haberiniz var mı? Ben geçiştirildim. Acele etmek falan değil mesele. Düzgün paketlenmemişti hatta hiç paketlenmemişti ona ne diyeceksiniz ?
İlginç açıkcası çok kez alışveriş yaptım tek tük sorunlarla karşılaştım onlarda da halloldu benim kötü bir amacım yoktu o yazıyı yazmakta,

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Liquid Element ürünlerim geldi.
T4000 V2 orbital makine
Black Hole 40x40 ve 50x80 kurulama havlusu.
Streak Buster Almanların en sevdiği cam bezlerinden. :)
Makineyi hem yeni başlayan arkadaşlara hem orta ve ileri düzey arkadaşlara tavsiye ederim. Üzerindeki sensörler ve LED’ler yardımı ile hata yapmanız neredeyse imkansız. Makineye istenilen baskıyı yaptığınızda yeşil ışık yanıyor. Fazla basarsanız kırmızı ile sizi uyarıyor. Ve yüksek devirlerde köşelere girdiğinizde yine kırmızı ile uyarıyor. Böylece köşelerde boya açılması ya da çok kuvvet uygulama durumlarına karşı sensörler yardımcınız oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 17373 Ekli dosyayı görüntüle 17374 Ekli dosyayı görüntüle 17375 Ekli dosyayı görüntüle 17376 Ekli dosyayı görüntüle 17377
Hayırlı olsun yorumlarını bekliyorum Orbital makine için :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İlginç açıkcası çok kez alışveriş yaptım tek tük sorunlarla karşılaştım onlarda da halloldu benim kötü bir amacım yoktu o yazıyı yazmakta,
Biliyorum kötü bir amaç yoktur tabiki böyle şeyleri firmayla aramda halletmeyi tercih ederim. Halledemeyince paylaşma gereği duydum yapılan işi insanlar görsün

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
IMG_20191214_093813_compress43.jpg
Autobritedirect ürünleri için @MoonDance Emre kardeşime çok teşekkür ederim. Gerek samimiyeti gerek kargolamadaki hassasiyeti çok hoşuma gitti gönlü güzel insan bahtın açık olsun. Bu arada parlatanadamların 4 günde gönderdiğini Emre bir gecede gönderdi:mutlu:
Glossworkun emniyet şeridi yoktu normal mi üstadlar? Çok güzel kokusu var @Parlatanadamlar

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 17422
Autobritedirect ürünleri için @MoonDance Emre kardeşime çok teşekkür ederim. Gerek samimiyeti gerek kargolamadaki hassasiyeti çok hoşuma gitti gönlü güzel insan bahtın açık olsun. Bu arada parlatanadamların 4 günde gönderdiğini Emre bir gecede gönderdi:mutlu:
Glossworkun emniyet şeridi yoktu normal mi üstadlar? Çok güzel kokusu var @Parlatanadamlar
İyi günler de kullan kanka. Güzel sözlerin için teşekkür ederim. O senin güzelliğin.