Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bende gyeon view alıp almamak arasında kaldım parasına değer mi diye düşünüyorum
Ben view kullanip memnun olmayan gormedim.

Nasiol nasıl bende alıp almama konusunda tereddütteyim
Fatih Bey 50 tl lik bir urun. Dusunmeyin alin derim. Baska yagmur kaydirici kullanmadim bu nedenle karsilastirma yapamam ama son derece memnunum. Performansi ilk gunku gibi iyi ve fiyatina gore gayet guzel çalışıyor.

27 Ekim'de uygulamışım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Ben view kullanip memnun olmayan gormedim.

Fatih Bey 50 tl lik bir urun. Dusunmeyin alin derim. Baska yagmur kaydirici kullanmadim bu nedenle karsilastirma yapamam ama son derece memnunum. Performansi ilk gunku gibi iyi ve fiyatina gore gayet guzel çalışıyor.

27 Ekim'de uygulamışım.
@erguel pek memnun değildi. @SubaruOutback 2 sezon gidiyor kolay kolay sökemedim demiş. Muhtemelen alacağım.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
tam olarak çamaşır (beyaz gömlek) ve bez beyaz ayakkabıda da nasıl kulllanırız? Sararmış plastikler Monitor hoparör gibi nasıl kullanırız?
Çamaşır ve bez ayakkabı üstünde hiç denemedim. Onlar için ne olur bilmem. Ama emektar buzdolabının sararan yerlerinde deneyeceğim. Onu da aynı şekilde üstüne bir miktar fırça ile sürüp streç film ile kaplayacağım. Bahsettiğiniz hoparlör ve monitörlerde o şekilde deneyebilirsiniz. Benim gibi sonuç alamazsanız karışmam ona göre :)

Şahane çözüm en kısa sürede ben de alacağım :) beyaz ayakkabılarda kanayan yaraydı resmen
Airforce çok sevdiğim ayakkabıdır 2013te almıştım. Eskimesin diye giymiyordum pek. Kutuda dura dura sararmıştı denemediğim yöntem kalmadı. En son bu yöntemi buldum ve işe yaradı sonunda :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bende gyeon view alıp almamak arasında kaldım parasına değer mi diye düşünüyorum
İki aracımda da var Focusta sadece ön cam Mercedeste tüm camlar + cam tavanda var, bir arabanın ön camını yapacak kadar daha var. Fiyatını hakeden bir ürün mü bütçeye göre tartışılır ama kesinlikle güvenlik önlemi. Öneririm kesinlikle

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bütün cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Görünen o ki almak şart oldu. Yarın alayım bari :)
Peki seramiğini deneyen oldumu ? Hiç seramik yapmadım ama jantlar için yapayım öğreneyim diyorum.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
İki aracımda da var Focusta sadece ön cam Mercedeste tüm camlar + cam tavanda var, bir arabanın ön camını yapacak kadar daha var. Fiyatını hakeden bir ürün mü bütçeye göre tartışılır ama kesinlikle güvenlik önlemi. Öneririm kesinlikle
Alınası ürün kışın iş göreceği kesin.

erguel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Hocam ben de gayet memnunum ama kullanım talimatında dediği gibi silecek lastiklerine sürülmesi sileceği atlatıyor. Sileceği değiştirdim şuan her şey sorunsuz :)
Çok iyi bende bir tane sipariş vereyim. Peki kürleşmeyi nasıl yaptınız? @SubaruOutback @erguel Kapalı otoparkım yok uygulamayı yaptıktan sonra üzerini poşet tarzı bir ötüyle kapatıp kürleşmesini beklesem olur mu? Kürleşmesine gerek var mı?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Çok iyi bende bir tane sipariş vereyim. Peki kürleşmeyi nasıl yaptınız? @SubaruOutback @erguel Kapalı otoparkım yok uygulamayı yaptıktan sonra üzerini poşet tarzı bir ötüyle kapatıp kürleşmesini beklesem olur mu? Kürleşmesine gerek var mı?
Kapalı otoparkta kürleşmesini sağladım. Bu ürün silecek darbelerine, yıkamaya karşı dayanıklı ama soft99'un glass compound ürününe karşı malesef hiç dayanıklı değil. Hatta bende glaco'nun mendil tipi compound içeren ürünü var silip su tutuyorsun gyeon yok oluyor.
İlginç şekilde setten çıkan temizleyici ürünü camdan sökemiyor. Sanırım sadece uygulama öncesi yüzeyi temizliyor. Yani demem o ki ürünü uygulamadan önce sıkı bir temizlik için soft99 glass compound kullan :) Ne var ne yok camdan gitsin :) Öyle uygulamayı yap :)

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Kapalı otoparkta kürleşmesini sağladım. Bu ürün silecek darbelerine, yıkamaya karşı dayanıklı ama soft99'un glass compound ürününe karşı malesef hiç dayanıklı değil. Hatta bende glaco'nun mendil tipi compound içeren ürünü var silip su tutuyorsun gyeon yok oluyor.
İlginç şekilde setten çıkan temizleyici ürünü camdan sökemiyor. Sanırım sadece uygulama öncesi yüzeyi temizliyor. Yani demem o ki ürünü uygulamadan önce sıkı bir temizlik için soft99 glass compound kullan :) Ne var ne yok camdan gitsin :) Öyle uygulamayı yap :)
Compoundu listeye yazdım bulabilirsem alayım. Peki hava ve toz almasını önleyerek kürleştirilebilir mi?