Stokları Serelim

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Herkese selam,

Uzun süre sonra stoğa ürün ekleyip görsel paylaşalım.

@brkgok
@akhisar
@Fuel Economy
@M U R A T
@apollo66
@allper8

Hepimize hayırlı olsun.
Umarım bu zymöl daha çok indirimler yapar

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar hayırlısı olsun. Güzel günlerde parlatın. Sampler set 2 sanırım atlantique, destiny, concours. Bu setten bende son zamanda aldım. Hayırlısıyla beklicez gelmelerini. Aslında glasür ve titanium almayı düşünüyordum. Diğer sitelerdeki fiyatlarına göre bir tık daha yüksekti fiyatları. En mantıklısı Sampler set 2 almak olarak geldi bana. Hem 3 tane farklı wax denemek hem de bir atlantique in 1/4 fiyatına yanında destiny ve concours bedavaya gelmiş oluyor :para:. Siz nasıl getirttiniz bilmiyorum ama ben amerikapostam.com aracılığıyla alıcam. Hayırlısı olsun tekrardan..

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bir sipariş daha geçmeye çalıştık ama kartla ödemede hata verdi. Umarım onuda perşembe günü indirim sahilinde ayarlatırız

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne hatası aldınız bilmiyorum ama. Bende kendi kartımla 4-5 gün denedim ve aşağıdaki hatayı aldım sürekli

"The billing address does not match the billing address of the cardholder"

Bankadaki kredi kartı ekstre adresimi girmeme rağmen sürekli hata verdi sonra ekstre adresini bile değiştirdim tüm adresler aynı olsun diye (amerikapostam Amerika adresi veriyor çünkü siz paketi o adrese istiyorsunuz) @Murat hocama danıştım o çok yurtdışı alışveriş yaptığı için öyle bir hata hiç almadığını söyledi. Saolsun istersen benim karttan çekelim dedi ama ödeme zamanlarımız uyuşmadı. Sonra Bacanağın başka bir banka kartıyla denediğimde ilk seferde siparişi verdik. :alisveris: Bazı bankalar ve internet siteleri sanırım kartın kopyalanmasına karşı ilave güvenlik önlemi alıyor. Fatura adresiyle kredi kartı ekstre adresinin eşleşmesi gerekiyor. Bu eşleşmediginde kartan provizyon alıp 5 sn sonra iptal ediyor işlemi.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ne hatası aldınız bilmiyorum ama. Bende kendi kartımla 4-5 gün denedim ve aşağıdaki hatayı aldım sürekli

Bankadaki kredi kartı ekstre adresimi girmeme rağmen sürekli hata verdi sonra ekstre adresini bile değiştirdim tüm adresler aynı olsun diye (amerikapostam Amerika adresi veriyor çünkü siz paketi o adrese istiyorsunuz) @Murat hocama danıştım o çok yurtdışı alışveriş yaptığı için öyle bir hata hiç almadığını söyledi. Saolsun istersen benim karttan çekelim dedi ama ödeme zamanlarımız uyuşmadı. Sonra Bacanağın başka bir banka kartıyla denediğimde ilk seferde siparişi verdik. :alisveris: Bazı bankalar ve internet siteleri sanırım kartın kopyalanmasına karşı ilave güvenlik önlemi alıyor. Fatura adresiyle kredi kartı ekstre adresinin eşleşmesi gerekiyor. Bu eşleşmediginde kartan provizyon alıp 5 sn sonra iptal ediyor işlemi.
Senden sonra öğrendim ki Zymol'ün sitesinde güvenlik açığı varmış. YKB güvenlik biriminin bana söylediği bu şekilde.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

Hocam ama billing adresiyle, bizim karttaki extre adresimizin aynı olma şansı yok ki (amerikapostam ile alırsak). Bu arada amerikapostam ne kadara getiriyor acaba ?

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam ama billing adresiyle, bizim karttaki extre adresimizin aynı olma şansı yok ki (amerikapostam ile alırsak). Bu arada amerikapostam ne kadara getiriyor acaba ?
Fatura adresi herhangi bir adres olabilir normalde. Teslimat adresiyle aynı olması şart değil aslında. Hatayı aldığımda amerikapostam a da sordum ne yapabiliriz bu hatayı alan başka kişiler varmı diye. Kredi kartı ekstre adresini de onların verdiği adres olarak güncellememi istediler, yine olmazsa onların benim için al uygulaması var %10 komisyon alıyorlar fatura tutarından. Siz ne almak, nerden almak istiyorsanız bilgilerini veriyorsanız onlar tüm süreci yürütüyorlar. %10 da onlara vermek istemedim. Ekstre adresini de güncelledim yine olmadı. Bacanağın kredi kartı iş bankasıydı onla ilk denemede yaptık alışveriş i. Benim ki de bu arada ak tı.

Amerikapostam Lbs kullanıyor ağırlıkta. 1lbs = 0,45 kg. Aldıklarım yaklaşık 1,25kg filan tutar. Bu da 3lbs ye denk geliyor ödemesi de 27,25usd. Gümrük bedelini genelde %15 olarak alıyorlar. Sonra adresine UPS getiriyor. Daha öncede yazmıştım ben carters tan en az 15 kez alışveriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.