Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Arkadaşlar dün akşam evde ki geçici bekarlığın ve can sıkıntısının bileşkesi sonucu bastım marşa ve daha önce sözleştiğim ürünleri almak üzere İstanbul'a doğru yola çıktım. Araçla bayadır uzun yol yapmıyordum dpf'den ötürü onunda ihtiyacı vardı devri yüksek bir yolculuğa :) (Bu arada şunu eklemeden geçmeyeyim ben aracımı satılığa çıkarmıştım ilan bitmek üzereyken birisi kapora gönderdi ama daha sonra almak için gelmedi, ilan süresi de bitince bende satmak için bir daha uğraşmadım zira piyasa da çok acayip dursun dedim)

Önce Beylikdüzü'nde @Berkay a uğrayıp nanolex interior cleanerımı alır geçerim diyordum. Berkay vaktin var mı bir şeyler içelim dedi, güzel bir yere gittik evine de yakındı. Hoş sohbet bir arkadaşımız misafirperverliği için cidden teşekkür ederim zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım @omrslhmms abinin mesajı ile vaktin farkına vardım :) İyi de oldu trafikte geçireceğim ölü zamanı Berkay'la birlikte keyiflice değerlendirdim ve bu esnada trafikte azalmış oldu, yol bomboştu. Ardından @omrslhmms abi ye yöneldim. Kendisinden epoca foamer ve valet pro beading marvellous wax almak maksadıyla yola çıkmıştım. Kendisi sağ olsun hoş sohbet ve muhabbetin ardından bana denemem için valet pronun köpük çubuklarından ve AG Leather Balm Care hediye etti. Sırf iki ürün almak için Çerkezköy'den İstanbul'a gidilip gelinir mi diyenler olabilir, aldığım ürünlerden çok daha fazlasını bu iki güzel şahsiyeti tanıyarak edindim.

Tekrar teşekkürler.

Gelelim stoklara eklenenlerin fotoğraflarına :)

Havalar düzelsin de orta biryerde niktonsiz ortamda bir buluşma yapalım bari :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar dün akşam evde ki geçici bekarlığın ve can sıkıntısının bileşkesi sonucu bastım marşa ve daha önce sözleştiğim ürünleri almak üzere İstanbul'a doğru yola çıktım. Araçla bayadır uzun yol yapmıyordum dpf'den ötürü onunda ihtiyacı vardı devri yüksek bir yolculuğa :) (Bu arada şunu eklemeden geçmeyeyim ben aracımı satılığa çıkarmıştım ilan bitmek üzereyken birisi kapora gönderdi ama daha sonra almak için gelmedi, ilan süresi de bitince bende satmak için bir daha uğraşmadım zira piyasa da çok acayip dursun dedim)

Önce Beylikdüzü'nde @Berkay a uğrayıp nanolex interior cleanerımı alır geçerim diyordum. Berkay vaktin var mı bir şeyler içelim dedi, güzel bir yere gittik evine de yakındı. Hoş sohbet bir arkadaşımız misafirperverliği için cidden teşekkür ederim zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım @omrslhmms abinin mesajı ile vaktin farkına vardım :) İyi de oldu trafikte geçireceğim ölü zamanı Berkay'la birlikte keyiflice değerlendirdim ve bu esnada trafikte azalmış oldu, yol bomboştu. Ardından @omrslhmms abi ye yöneldim. Kendisinden epoca foamer ve valet pro beading marvellous wax almak maksadıyla yola çıkmıştım. Kendisi sağ olsun hoş sohbet ve muhabbetin ardından bana denemem için valet pronun köpük çubuklarından ve AG Leather Balm Care hediye etti. Sırf iki ürün almak için Çerkezköy'den İstanbul'a gidilip gelinir mi diyenler olabilir, aldığım ürünlerden çok daha fazlasını bu iki güzel şahsiyeti tanıyarak edindim.

Tekrar teşekkürler.

Güzel günlerde kullan, o düşünceler senin güzel kalbinden kaynaklı.

En kısa zamanda daha geniş oturup paylaşımlar yapmak nasip olur inşallah.
Biz İstanbullular olarak toplanamıyoruz, belki sen bizi birleştirirsin :)

Havalar düzelsin de orta biryerde niktonsiz ortamda bir buluşma yapalım bari :)
Bir büyüğümüz olarak ön ayak olursun abi artık :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Güzel günlerde kullan, o düşünceler senin güzel kalbinden kaynaklı.

En kısa zamanda daha geniş oturup paylaşımlar yapmak nasip olur inşallah.
Biz İstanbullular olarak toplanamıyoruz, belki sen bizi birleştirirsin :)

Bir büyüğümüz olarak ön ayak olursun abi artık :)
Abi çok teşekkür ederim, gönüller karşılıklı. Sizler isteseniz çok rahat bir araya gelirsiniz de istanbul'un karmaşası herkesi avucuna almış, insan hayat telaşesinden vakit ayıramıyor farklı şeylere @s-Works bayram arkadaşımızın mekanında bir şeyler yapalım, belki uygulama zamanına denk gelir bazı büf noktaları öğreniriz dediğin gibi :super:

Son düzenleme:

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Aynen öyle hocam, siz hangi şehirdesiniz ?

Abi aynen büyüğümüz olarak organizasyonu bekliyoruz :) Sonuna kadar yeşil ay :cicek:

Abi çok teşekkür ederim, gönüller karşılıklı. Sizler isteseniz çok rahat bir araya gelirsiniz de istanbul'un karmaşası herkesi avucuna almış, insan hayat telaşesinden vakit ayıramıyor farklı şeylere @s-Works bayram arkadaşımızın mekanında bir şeyler yapalım, belki uygulama zamanına denk gelir bazı büf noktaları öğreniriz dediğin gibi :super:

Neden olmasın. Bir haftasonu mini bir buluşma gerçekleştirebiliriz.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aynen öyle hocam, siz hangi şehirdesiniz ?

Abi aynen büyüğümüz olarak organizasyonu bekliyoruz :) Sonuna kadar yeşil ay :cicek:

Aman o organizasyon ihalesi bana kalmasın, birisi ön ayak olsun saat,mekan bana uyarsa bende seve seve gelirim :)

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Tekrar teşekkürler.

@omrslhmms Ömer abi candır. Bende blue Marlin aldım kendisinden spritz hediye edip beni masraftan kurtardı :) Leather Care Balm hediyesi bana da oldu saolsun bize bu virüsü iyice bulaştırdı iyi mi :)

BSI

Usta Detaycı
Üye
Nihayet bende bohçayı açtım. :) Bu kadar çeyizin arasında ezik kalmasın diye eski yeni ne varsa dizdim valla. :D Kimisini çok kullandım bitmek üzere kimisi de sıfır ambalajlı yıkamaya ayırabileceğim geniş zamanı bekliyor. Destekleri için @Tonyukuk07 ,@Murat ve @Fuel Economy hocama teşekkürler. Black hole ve jtt furyasını yakalayamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. :)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Nihayet bende bohçayı açtım. :) Bu kadar çeyizin arasında ezik kalmasın diye eski yeni ne varsa dizdim valla. :D Kimisini çok kullandım bitmek üzere kimisi de sıfır ambalajlı yıkamaya ayırabileceğim geniş zamanı bekliyor. Destekleri için @Tonyukuk07 ve @Murat hocama teşekkürler. Black hole ve jtt furyasını yakalayamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. :)
Güle güle kullanın hocam. :) Black hole sizin hazır Mart ayını bekliyor kavuşmak için :) jtt de keza öyle