Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arkadaşlar güzel bir haberim var ve sizinle heyecanımı paylaşmak istiyorum. :D

Hikayenin gelişimi şu şekilde oldu @Tonyukuk07 nin LE polisaj makinası konusunu okuyordum ve içimden iyi fiyat ben alayım derken en altta satılmıştır mesajını görünce bir anda modum düşüverdi. Sonra alamanya da halamın oğlu var düzenli olarak görüşüyoruz ona yazayım dedim yakında gelecekse benim adıma alsın ben gelince ona öderim diye.

Hoş beş muhabbetten sonra (WP üzerinden) abi dedim ne zaman geliyorsun, gelirken bir sipariş versem getirir misin ? dedi ki Nisan ikinci haftada geliyorum, getirilecek bir şey ise neden olmasın ? Hemen linkini buldum ürünün ve paylaştım. Oda aldı sağ olsun Nisan ikinci haftası polisaj makinası geliyor @onurçiko abi :D sanırım planladığımdan daha erken başlayacağım polisaj ve dış uygulamara :D

Hayırlı olsun kardeşim, kendim almış kadar sevindim. Arkadaşlatın dediği gibi yıkama işlerine başla pratik olsun.
Elindeki foam pek uzun gitmez, flowey b33 ve ev 13 almanı tavsiye ederim.. Artık demir tozu kil falan bunları takip ederek bakarsın. Bolca yıkama eldiveni edin. Jant temizleyici, degreaser, tar remover, zift sökücü vs vs.
Allah kolaylık versin :)
Favori snow foam ön yıkama şampuanım autobrite magic foam 10 lt ve autobrite super foam 5lt olarak stoğa eklendi. Kaliteli paketleme ve ilgisinden dolayı @MoonDance emreye teşekkürler

DENİZLİ
Hayırlı olsun Sensei, altın vuruş yapmışsın.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bende aynısını diyorum ama hep bir şeyler çıkıyor :)

Abi dediğin gibi şubatta kendi karcher k5i de alayım inşallah sonrasında demir tozu temizleyici ve kil alıp ufaktan başlamalı.

Jant temizleyici ile demir tozu temizleyici aynı şey değil mi ?

Flowey b33 ve ev13 de tavsiyen üzere şubatta edinmeye çalışacağım abi :)

@MoonDance emre abi ve @omrslhmms ömer abinin de dediği gibi bol krem şantili günler başlasın benim içinde artık :D
Demir tozu temizleyici daha agresif. Jant temizleyici de iyidir. Ancak jant üzerinde balatalardan ya da dış etkenlerden gelen demir tozlarını çözemez yapısı gereği. Aynı zamanda ph nötr demir tozu temizleyiciler (iron out, dragons breath vs) kaportaya da uygulanıp kaportadaki demir tozlarını da söker. Sanayi bölgelerinde yaşayan insanların araçlarına daha fazla demir tozu yapışır. Polisaj öncesi önce demir tozu sonra kil olmazsa olmazlardan derler genelde üstadlar :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 18887

Stoklara bugün eklenenlerde (aslında dün geldi) Sam's ceramic spray var. Yarım kilo diye niyetlendim 1 lt aldım.
Paketleme için teşekkürler @technologyst , baya uğraştırdın beni başkan.
Hayırlı olsun abi. O şişeleri bi yerden gözüm ısırıyor @technologyst:komik:

Favori snow foam ön yıkama şampuanım autobrite magic foam 10 lt ve autobrite super foam 5lt olarak stoğa eklendi. Kaliteli paketleme ve ilgisinden dolayı @MoonDance emreye teşekkürler

DENİZLİ
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullan.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş