Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #6,021
Arkadaşlar, GOb2c ve n11 den aldığım diğer fırçalar beklediğimden çok sertti ve hassas kumaşı olan araçlarda kullanamayacağımı fark ettim. İlk fırçamı @Hobiotom 'dan almıştım onu buhar makinası ile temizleyim dedim ve fırçayı emekliye ayırmak durumunda kaldım sonra tekrar onlardan yumuşak bir fırça sipariş verdim. Siparişi verir vermez özellikle siyah istediğimi belirttim. Diğer göndericiye nazaran "abi rengi ne fark edecek ikisi de fırça" demek yerine sağ olsunlar istediğim rengi göndermişler :)

@Hobiotom 'a sizin nezdinizde hızlı teslimat, güzel iletişim ve hediye olarak gönderdiği kokular için tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Adres tel istedim ve İBAN gönderdim iki ürün size opsiyonlu hala. Mesaj bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

Arkadaşlar ürünler stok fazlasıdır sıfırdır Ve satılıktır.

Mothers Şampuan-60₺
Sonax Şampuan-25₺
Sonax Autopolitur Wax-20₺
Sonax HighSpeedWax-20₺ (%70 Dolu)
Auto Finesse Tyre Applicator-10₺ SATILDI
Auto Finesse Primo Havlu-30₺ SATILDI
Valet Pro Mavi Kalın Fırça-60₺ SATILDI
Mothers Davlumbaz Fırça-60₺ SATILDI
Meguiars Even Coat-40₺
Meguiars Cleaner Wax-60₺
Universal Tyre Brush-20₺ SATILDI
Kwazar Mercury Şişe+3D şişe-60₺ SATILDI

Günceldir

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Başlıktaki alım satım mesajları silindi.

Tüm mesajlar forumdaki ilgili kısımlara yazılmalıdır. Bu kurala uymayan kullanıcılar uyarılır, mesajlar silinir ya da taşınır, başlıklar kilitlenir, silinir yada taşınır. (İlkine uyarı , ikincisine 1 gün uzaklaştırma)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sonunda ekledim stoğa. Forumda bolca görüyordum ama kokoreççi abinin verdiği bir çift nitril eldiven bana tüm paketi almama vesile oldu :D beyaz eldivenlere göre falan kesinlikle çok çok farklı ve dayanıklı. Benim gibi eli hassas olup araba yıkadıktan sonra elleri sürekli kavlayanlar için şart :) ufak ve önemli bir detay :)

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Sonunda ekledim stoğa. Forumda bolca görüyordum ama kokoreççi abinin verdiği bir çift nitril eldiven bana tüm paketi almama vesile oldu :D beyaz eldivenlere göre falan kesinlikle çok çok farklı ve dayanıklı. Benim gibi eli hassas olup araba yıkadıktan sonra elleri sürekli kavlayanlar için şart :) ufak ve önemli bir detay :)
Hayirli olsun. Nereden temin ettiniz?