Stokları Serelim

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Kardeşim çok güzel olmuş, ürünlerde ülkemiz için marjinal ürünler, çok az kişinin sahip olduğu ürünler. Artık testlerini bekliyoruz bunların.
Güzel yorumun için teşekkürler,vakit bulduğumda direk o kurgu ve videoları yapacağım görsel şölen sunmak ilk sırada abi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Boya kalınlık cihazım tamam. Birde polisaj öğrenip, makinasını, pedlerini, pastasını da edinirsem tamamdır.

Temelin eline bir tane jant kapağı geçmiş. 3 kapak birde araba alırsam bu iş tamam demiş
Temel gibi oldum biraz.

P00131-185818
Marka ve fiyat bilgisi verirmisiniz ?

Son düzenleme:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Boya kalınlık cihazım tamam. Birde polisaj öğrenip, makinasını, pedlerini, pastasını da edinirsem tamamdır.

Temelin eline bir tane jant kapağı geçmiş. 3 kapak birde araba alırsam bu iş tamam demiş. :)

Temel gibi oldum biraz.

P00131-185818
olsun. Çok bilgim yok ama başlamak ile yolun yarısını tamamlamışsınız bence . Gerisi gelir . Ne kadar bu cihaz acaba ?

BSI

Usta Detaycı
Üye
Marka ve fiyat bilgisi verirmisiniz ?
olsun. Çok bilgim yok ama başlamak ile yolun yarısını tamamlamışsınız bence . Gerisi gelir . Ne kadar bu cihaz acaba ?
İşim gereği, yine iş yerimde kullandığım bir cihaz.

Para verip almış değilim. Bazen lazım olduğunda yanıma alıyorum :) Genelde araç alma arifelerinde oluyor. Ama yazın bu işe başlarsam daha çok görüşürüz tabii...

Cihaz linki aşağıda. Fiyat yüksek. Aynı görüntüde başka marka olarak aliexpreste 400-500 tlye kadar var gördüğüm kadarıyla. Kalite aynımıdır bilemiyorum. Hatta başka marka daha uygun fiyatlı cihazlar da var piyasada.

1500FN Boya ve Kaplama Kalınlığı Ölçüm Cihazı - Malzeme Ölçüm Cihazları - INSTRO - INSTRO the company of precision measurement - 688,29 EUR