Stokları Serelim

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Öne çıkan konu #6,101

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende bugün uzun süredir ayrı çantalarda olan pasta makinalarımı bir araya getirdim altına koyduğum köpükten çok memnun olmadım ama daha iyisini yapana kadar idare eder.

Güzel düşünce. Çanta, müzisyenlerin enstrüman taşıdıkları çantalara benziyor. Nereden buluruz?

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bugün purple velvet ve wizard havlumuza kavuştuk
@MoonDance Emreyle İstanbul’da buluşup ürünleri teslim aldım
Maalesef ürünleri arabada unuttuğum için fotoğraf paylaşamıyorum, ama zaten herkesin tanıdığı ürünler olduğu için pek de gerek yok bence
Şampuan için olumlu yorum yapanları düşününce memnun kalmama ihtimalim olduğunu düşünmüyorum
Havluyu da forumda bayaa kullanan var ve ben hiç olumsuz yoruma denk gelmedim, bu fiyatlara cidden fırsat olduğunu düşünüyorum
Hoş sohbeti ve bu ürünleri uygun fiyatlarla bizlerle buluşturduğu için Emre’ye özellikle teşekkür ederim

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Bugün purple velvet ve wizard havlumuza kavuştuk
@MoonDance Emreyle İstanbul’da buluşup ürünleri teslim aldım
Maalesef ürünleri arabada unuttuğum için fotoğraf paylaşamıyorum, ama zaten herkesin tanıdığı ürünler olduğu için pek de gerek yok bence
Şampuan için olumlu yorum yapanları düşününce memnun kalmama ihtimalim olduğunu düşünmüyorum
Havluyu da forumda bayaa kullanan var ve ben hiç olumsuz yoruma denk gelmedim, bu fiyatlara cidden fırsat olduğunu düşünüyorum
Hoş sohbeti ve bu ürünleri uygun fiyatlarla bizlerle buluşturduğu için Emre’ye özellikle teşekkür ederim
İbrahim abi, öncelikle hoş sohbetin için sana minnettarım. Ürünlerden çok memnun kalacağına eminim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Böyle bir izlenim bıraktıysam ne mutlu bana.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@MoonDance, @omrslhmms ikinize de ayrı ayrı teşekkürler :) ayrıca forum stickerı için emeği geçen herkese de teşekkür ederim. (Nasıl yapıştıracağımı henüz tam çözemesem de :) ). Oasser pompa sipariş ettim, onunla beraber ben de DIY şarjlı pompalı köpükleme aletimi tamamlayacağım. Elbette sonuçlar yine burada olacak :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
dün akşam evi toparlarken çıktı karşıma...
2011 yılında aldığım wax.

Ne iyi olmuş, ama şunu da düşünüyor insan, titanium yada ne bilim glasür falan çıksa olmadı pete's53 :komik:

Son düzenleme:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Stogumda hic olmayan urun gruplarindan birini daha tamamladim. Camsil ile bir yere kadardi. @KaiZeN in de tavsiyesi uzerine alayim artik dedim :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın hocam hayırlı olsun. :)

bu ürünü ilk defa @onurçiko benim arabayı yaparken gördüm ve kullandım. Gerçekten de başka ve güzel bir ürün. İlk fırsatta ben de alacağım :)