Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Stogumda hic olmayan urun gruplarindan birini daha tamamladim. Camsil ile bir yere kadardi. @KaiZeN in de tavsiyesi uzerine alayim artik dedim :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullan hocam.. Cam için biçilmiş kaftan..Benimde azaldı bende yedeklesemmi :komik:..

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emre kardeşim ürünler için teşekkür ediyorum teslim Aldığım en hızlı ürünler oldu. :) @MoonDance

Diğer ürün ise hanımdan yine sağolsun hastanede işime yarayacak her şeyi alıp getiriyor. Ağız yıkamak için kullanılan nir ürünmüş ama sanki biz detaycılar için yapılmış :) havalandırma delikleri için kullanılabilir.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Emre kardeşim ürünler için teşekkür ediyorum teslim Aldığım en hızlı ürünler oldu. :) @MoonDance

Diğer ürün ise hanımdan yine sağolsun hastanede işime yarayacak her şeyi alıp getiriyor. Ağız yıkamak için kullanılan nir ürünmüş ama sanki biz detaycılar için yapılmış :) havalandırma delikleri için kullanılabilir.
Fatih iyi günlerde kullan hacı. Teslimat en fazla 2 saat sürmüştür:)
@MoonDance emre abi teşekkürler paketleme çok güzeldi.

İyi günler de kullan kardeşim.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Dürüst satıcıyı her zaman severim adam 1.lt den fazla bile göndermiş ya helal et hakkını kardeşim @MoonDance

Hocam hayırlısı olsun.. @MoonDance emre hocam birkaç tane ölçü kabı (maşrapa, murat plastik vb :komik:) kullanıyordu hak geçmesin diye velvet biraz yoğun olduğu için ayardan kaçmış :sarki: