Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Biten demir tozu temizleyici stoğumu @Mydyingwish hocam sayesinde kaliteli bir ürünle doldurdum. :)
Sürekli bölünmüş olarak aldığım, demir tozu temizleyicileri de koyacabileceğim güzelde bir şişem oldu :)

Çok güzel üründür, ben çok beğenmiştim. Güle güle kullan.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yok uygulamadım. Haftasonu hava durumuna göre uygulayacağım
Sür sür amigo'yu da sür ki, güneş ışınlarını yansıtıp gereksiz uyduları düşürürsün :D :D İhtiyacı olan bir boyaya sür gözünü seveyim zuzuyu rahat bırak :D :D
Zuzuya amigo sürersende aynı renk aynı marka otomobilin yanına park etme ki sahibini tansiyon hastası yapma :D :D :D
Şaka tabiki, keyifle uygula ama fotoğraf çekip paylaşım yapmayı unutma :)

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sür sür amigo'yu da sür ki, güneş ışınlarını yansıtıp gereksiz uyduları düşürürsün :D:D İhtiyacı olan bir boyaya sür gözünü seveyim zuzuyu rahat bırak :D:D
Zuzuya amigo sürersende aynı renk aynı marka otomobilin yanına park etme ki sahibini tansiyon hastası yapma :D:D:D
Şaka tabiki, keyifle uygula ama fotoğraf çekip paylaşım yapmayı unutma :)
İltifatlarını zuzuya iletecem :öp:

hafta sonu eğlenelim :rulet:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
İltifatlarını zuzuya iletecem :öp:

hafta sonu eğlenelim :rulet:
Haftasonu iyi eğlenceler, İstanbul'da cumartesi yağış gözüküyor, Pazar günü hava mis gibi ama malesef ben yıkama yapamayacağım çünkü Pazar günü sabahtan bir yere davetliyiz. (sabahın köründe kalkıp yıkasam mı acaba :D :D )

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Haftasonu iyi eğlenceler, İstanbul'da cumartesi yağış gözüküyor, Pazar günü hava mis gibi ama malesef ben yıkama yapamayacağım çünkü Pazar günü sabahtan bir yere davetliyiz. (sabahın köründe kalkıp yıkasam mı acaba :D:D )
Yıka artık şu arabayı gözünü seveyim, bi video, test birşey at, azcık özledik yav davudi sesini:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yıka artık şu arabayı gözünü seveyim, bi video, test birşey at, azcık özledik yav davudi sesini:)
Ne sesmiş arkadaş bir işe yarayacağını bilsem gidip biryerlere başvuracağım :D :D
Yahu bu ara aslında çok video çektim ama düzenlemeye vakit bulamadım. Belki bu gece hazırlarım :)