Stokları Serelim

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Favori qd af finale. Aslında 5 litrelik alacaktım, neden bu şekilde aldım bilemedim. Havaya suya sıkıyoruz arkadaş.

Siyah aplikatörler de kolay kolay deforme olmayan olsukça yumuşak bir malzeme. Yurtdışından gelen bir cihazla koruma maksatlı gelmişti. Boy boy yaptım lastik parlatma ve glaze uygulamaları için birebir :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Favori qd af finale. Aslında 5 litrelik alacaktım, neden bu şekilde aldım bilemedim. Havaya suya sıkıyoruz arkadaş.

Siyah aplikatörler de kolay kolay deforme olmayan olsukça yumuşak bir malzeme. Yurtdışından gelen bir cihazla koruma maksatlı gelmişti. Boy boy yaptım lastik parlatma ve glaze uygulamaları için birebir :)

Lastik parlatma aplikatörü olarak ben de ciddi sıkıntı çekiyorum :/ ya sünger çok içine emiyor ürünü lastiğe yediremeden ya da sert bişi kullanınca sünger parçalanıp gidiyor. Ayakkabı tamircisinden şöyle sert Bi süngerimsi malzeme aldım ama deneyemedim. Lastik parlatıcı jel sürerken var mı daha pratik Bi yöntem?

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Mecburen bu tür ürünler kullanıyoruz. Yumuşak sünger parçalanıyor tozları lastiğe yapışıyor. Bu daha sert ve daha lokal kullanılabilir bir şekilde görünüyor. Sizin elinizdeki malzemede uygun görünüyor ama uygulama sonrası muhafaza etmesi zor olabilir. Ben muhtemelen 4 lastik jelledikten sonra atarım gider :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Lastik parlatma aplikatörü olarak ben de ciddi sıkıntı çekiyorum :/ ya sünger çok içine emiyor ürünü lastiğe yediremeden ya da sert bişi kullanınca sünger parçalanıp gidiyor. Ayakkabı tamircisinden şöyle sert Bi süngerimsi malzeme aldım ama deneyemedim. Lastik parlatıcı jel sürerken var mı daha pratik Bi yöntem?

Bunlardan ben kullanmadım ama çok öneriyorlar, özellikle nuri lef lef markaları. Ama aynıdırlar tahminim.

someone

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

Benim kullandığım sünger aplikatörler bir süre sonra parçalandı. Bu ayakkabi boyama için kullanilan kauçuk süngerden oldukça memnunum, hem parcalanmiyor hem de parlatıcı jeli emmedigi için ürün sarfiyatı bariz daha az. Denemenizi tavsiye ederim.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik

Ben bu şekilde bir fırçayla uygulama yapıyorum, çeşitli süngerler denedim en kolayıma bu geldi. Jeli fırça ucuna sürüp lastiğe yediriyorum

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bunlardan ben kullanmadım ama çok öneriyorlar, özellikle nuri lef lef markaları. Ama aynıdırlar tahminim.
Nuri lef lef in uclu seti vardi resimde göründüğü gibi degil ufak geldi gerci buyukte olsa ben hic beyenmedim cop oldulara deri koltuklar icin belki ama lastige yapisi bana gore uymadi elinen sekiyor dusuyor kullanisli gelmedi bana

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri lef lef in uclu seti vardi resimde göründüğü gibi degil ufak geldi gerci buyukte olsa ben hic beyenmedim cop oldulara deri koltuklar icin belki ama lastige yapisi bana gore uymadi elinen sekiyor dusuyor kullanisli gelmedi bana
Hımm kaymıyor, lastiğe yapışıyor yani.. Yine de bir gün denk gelirsem denemek istediğim bir ürün :) ucuz en azından :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mecburen bu tür ürünler kullanıyoruz. Yumuşak sünger parçalanıyor tozları lastiğe yapışıyor. Bu daha sert ve daha lokal kullanılabilir bir şekilde görünüyor. Sizin elinizdeki malzemede uygun görünüyor ama uygulama sonrası muhafaza etmesi zor olabilir. Ben muhtemelen 4 lastik jelledikten sonra atarım gider :)
o lastik parlatıcı aplikatörlerinden çok aldım ama hepsi parçalandı gitti fayda göremedim. Bi de bunu deneyeceğim bakalım
bu dediğinize benzeterek aldım ben de ama pek ümitli de değilim :D malzemeyi emince ıslak kek gibi vıcık vıcık olacak gibi :D
Ben bu şekilde bir fırçayla uygulama yapıyorum, çeşitli süngerler denedim en kolayıma bu geldi. Jeli fırça ucuna sürüp lastiğe yediriyorum
Deneyimlemedim ama ben de ümitli değilim bu süngerden.

Bu fırça ile sürmeyi ben de deneyeyim, sarfiyatı arttırıyor sanırım biraz.

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
o lastik parlatıcı aplikatörlerinden çok aldım ama hepsi parçalandı gitti fayda göremedim. Bi de bunu deneyeceğim bakalım
bu dediğinize benzeterek aldım ben de ama pek ümitli de değilim :D malzemeyi emince ıslak kek gibi vıcık vıcık olacak gibi :D

Deneyimlemedim ama ben de ümitli değilim bu süngerden.

Bu fırça ile sürmeyi ben de deneyeyim, sarfiyatı arttırıyor sanırım biraz.
Fırçayı kullandıktan sonra ağzı kilitli naylon poşetlere yıkamadan koyduğunuzda sarfiyat öyle çok olmuyor hocam

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aslında aplikatörün kralı bu da işte bulamıyorum bir tane vardı 3 yıl kullandım
Adam's Polishes Pro Tire Hex Grip Tire Dressing Applicator

Aynısı veya çok benzeri AliExpress de var bende lastiklerde 7-8 aydır kullanıyorum.

TRY 16.74 10% Off | Lucullan Make Detailing Easier Wave Type Tire Dressing Tools Hex Grip Applicator Handheld Tire Waxing Sponge
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

DENİZLİ