Stokları Serelim

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #6,501

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Lastik parlatma aplikatörü olarak ben de ciddi sıkıntı çekiyorum :/ ya sünger çok içine emiyor ürünü lastiğe yediremeden ya da sert bişi kullanınca sünger parçalanıp gidiyor. Ayakkabı tamircisinden şöyle sert Bi süngerimsi malzeme aldım ama deneyemedim. Lastik parlatıcı jel sürerken var mı daha pratik Bi yöntem?

Bu ürünün büyük boyunu kullanıyorum.. Daha önce çeşitli ürünler kullandım.. Hepsi bir süre sonra deforme oldular.. Büyük olduğu için ele tam oturuyor.. Arkadaşların da dediği gibi ürünü emmiyor ve deforme olmuyor kesinlikle.. Tavsiye ederim..

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Aramıza Yeni katılan elemanlar deneme fırsatı olmadı daha hiçbirini havalar düzelirse oda olucak.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın güzel ürünler seçmişsiniz :)

Bi auto finesse marka olan ne onu anlamadım.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Respect3578

Hocam hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Güzel tercihler ve kabul görmüş ürünler almışsınız. Yanlış anlamazsanız af citrus power pek tercih edilen, sevilen ürün değil. Bir ara ön yıkama şampuanlarını epeyce araştırmıştım. Secho yu modifiyesiz spreyleme olarak kullanacaksanız ve ph nötr korumayı ellemeyen vp foamula 1 ve flowey ev13 daha makbul olurdu diye düşünüyorum. Secho yu modifiye edip köpükleme yapacaksanız velveti alırken magifoam veya superfoam alabilirdiniz yada vp ansf tercih edilebilirdi. Temizliği iyi yapsın, korumasız araca uygulayacağım diyorsanız da flowey b33 olabilirdi.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578

Hocam hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Güzel tercihler ve kabul görmüş ürünler almışsınız. Yanlış anlamazsanız af citrus power pek tercih edilen, sevilen ürün değil. Bir ara ön yıkama şampuanlarını epeyce araştırmıştım. Secho yu modifiyesiz spreyleme olarak kullanacaksanız ve ph nötr korumayı ellemeyen vp foamula 1 ve flowey ev13 daha makbul olurdu diye düşünüyorum. Secho yu modifiye edip köpükleme yapacaksanız velveti alırken magifoam veya superfoam alabilirdiniz yada vp ansf tercih edilebilirdi. Temizliği iyi yapsın, korumasız araca uygulayacağım diyorsanız da flowey b33 olabilirdi.
Magifoam yetişemedim. Elimde gtechniq w4 citrus var. A.f citrus power meraktan aldım video vs cekicem.
Ön yıkama için dedikleriniz den birini alabilirim önümüzdeki zamanlarda. Sechoyuda modifiye ettim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bagajda normalde dondurma reyonu plastiklerinden kullanıyordum, bölme bölme baya kullanışlı oluyordu ve tüm eşyalarımı alıyordu. Ama görüntüsü gözüme batıyordu, o yüzden dayanamayıp mecburi olarak bagaj çantası aldım :D meguiars'ın orjinali zor bulununca vw logolu denk geldi ve aldım, bu da meguiars replikaları ile birebir aynı sanırım sadece işlemeler farklı.
Boyut olarak 32x30x27 yazıyor.

Dondurma reyonunun bagajda görüntüsü :

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bagajda normalde dondurma reyonu plastiklerinden kullanıyordum, bölme bölme baya kullanışlı oluyordu ve tüm eşyalarımı alıyordu. Ama görüntüsü gözüme batıyordu, o yüzden dayanamayıp mecburi olarak bagaj çantası aldım :D meguiars'ın orjinali zor bulununca vw logolu denk geldi ve aldım, bu da meguiars replikaları ile birebir aynı sanırım sadece işlemeler farklı.
Boyut olarak 32x30x27 yazıyor.

Dondurma reyonunun bagajda görüntüsü :
Bence dondurma olayı da çok kullanışlı duruyor nereden Temin edilebilir bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bence dondurma olayı da çok kullanışlı duruyor nereden Temin edilebilir bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malum konuya eklenebilir bu çözüm de :D bunu zamanında binanın altında dondurma satan birisi vardı, dükkanı kapatınca işime yaramıyor diye bırakıp gitmişti. Baya işime yaradı 2 sene :D. Bazen dondurma dolaplarını falan yenileyen marketler bu eskileri çöpe falan atıyor, öyle denk gelebilir. Algidanındı benim aldığım

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Malum konuya eklenebilir bu çözüm de :D bunu zamanında binanın altında dondurma satan birisi vardı, dükkanı kapatınca işime yaramıyor diye bırakıp gitmişti. Baya işime yaradı 2 sene :D. Bazen dondurma dolaplarını falan yenileyen marketler bu eskileri çöpe falan atıyor, öyle denk gelebilir. Algidanındı benim aldığım
Mat siyaha boyarsanız mükemmel olur.

DENİZLİ