Stokları Serelim

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Deiyonize su. Özellikle cam temizleyiciler olmakla birlikte sık kullanılmayan ürün seyreltmelerinde kullanılması ürün başarılarını oldukça yükseltecek bir yöntem ve öneridir. İp ucu.
(1000 yazdıgına bakmayın 30 lt ürün)

Her araçta olması gereken son zamanlarda çok daha önplana çıkan benim de düzenli kullandıgım bir ürün. Alkol çatlaması yapmayan sprey olarak kullanılabilen sıvı kıvamda. F/p.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Deiyonize su. Özellikle cam temizleyiciler olmakla birlikte sık kullanılmayan ürün seyreltmelerinde kullanılması ürün başarılarını oldukça yükseltecek bir yöntem ve öneridir. İp ucu.

Her araçta olması gereken son zamanlarda çok daha önplana çıkan benim de düzenli kullandıgım bir ürün. Alkol çatlaması yapmayan sprey olarak kullanılabilen sıvı kıvamda. F/p.

Hayırlı olsun üstadım, suyu nereden temin ettiniz.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırlı olsun üstadım, suyu nereden temin ettiniz.
Renew Saf Su - 30 Litre Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Teşekkür ederim üstad @onurçiko
Bu ürün musluksuz bidon olarak geldi. Daha önce elimde musluklu olandan oldugu için benim için sorun olmadı ama ilk alacaklar bu satıcıyla veyahut diger ürün satıcılarıyla önce irtabat kurup bu görselin dogrulugunu sormasında fayda var. Yoksa kullanım oldukça zorlaşır musluksuz büyük bidonlarda. Ben 52 tl gibi bir rakama aldım pahalanmış. N11 vb platformlarda aratarak daha uygun fiyat yakakanabilir anlık günlük.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Gyepestp emeginize saglik. Nanolex Interior Cleaner'i teslim aldim. 10tl kargo ucreti de cok iyiymis, ben 30'a yakin bisey bekliyodum acikcasi :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi görüyorum, rica ederim. :)
Kargo süreci kanlı oldu ama sizi üzmediğine sevindim.

Yeni organizasyonlarda görüşmek üzere. :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

M105 ne için tam anlayamadım açıklayabilir misiniz ?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Evimizde merkezi sistem süpürge var ama hanımın garaja süpürgenin hortumunu indiriyorsun çamur ediyorsun dırdırına fazla dayanamadım merkezi sistem için yeni hortum alayım dedim oda istediğim hortum 500-600 tl bandında bende hortuma o kadar vereceğime garaj da toz toprak ve zor şartlar için kullanıma uygun bosch profesyonel ıslak kuru gas 15 süpürgeyi aldım stoğa ekledim.

DENİZLİ

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Evimizde merkezi sistem süpürge var ama hanımın garaja süpürgenin hortumunu indiriyorsun çamur ediyorsun dırdırına fazla dayanamadım merkezi sistem için yeni hortum alayım dedim oda istediğim hortum 500-600 tl bandında bende hortuma o kadar vereceğime garaj da toz toprak ve zor şartlar için kullanıma uygun bosch profesyonel ıslak kuru gas 15 süpürgeyi aldım stoğa ekledim.

DENİZLİ
@Dragstar hayırlı olsun süleyman usta makinanın gücü nasıl begendinmi

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi