Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #6,541
M105 ne için tam anlayamadım açıklayabilir misiniz ?
ana işlevi için kullanıyorum.extra bi numarası yok. araç için aldıgımdan burada paylaştım.özellikle kuş pisligi temizliginden sonra ve sürekli el temasının oldugu alanlarda gerçekleşen kullanım öncesi ve sonrası ellerimin dezenfekte etme ve mukavemetini artırmak amaçlı bir kullanım.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
ana işlevi için kullanıyorum.extra bi numarası yok. araç için aldıgımdan burada paylaştım.özellikle kuş pisligi temizliginden sonra ve sürekli el temasının oldugu alanlarda gerçekleşen kullanım öncesi ve sonrası ellerimin dezenfekte etme ve mukavemetini artırmak amaçlı bir kullanım.
Teşekkürler, stoğumuza yeni girmiş ürünlerden bir tane de eve alayım ben o zaman. :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Migros’tan 24 TL’ye aldığım bagaj çantası. İçerisine 10 adet bim bezi iki adet twist bez koyunca ağzına kadar doldu. En azından bagajda düzenli bir şekilde durabilirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gayet ucuza almışsınız bi benzeri internette 40 tl idi. Güle güle kullanın.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam yanlış anladınız sanırım turuncu olanlar twist havlu diye belirtmiş :)

Yaşanan kötü olaylara rağmen hayat bir şekilde devam ediyor arkadaşlar. Bende cumartesi akşamı yine @Fatihkandemir hocamdan ve @omrslhmms Ömer Abi'den daha önce sözleşerek aldığım ürünleri paylaşmış olayım.

Flowey B33 5 Kg - 4.650 litre.
Dolphin ekstra kalın L beden eldiven.
AF Spritz 500 ml
Karcher K5 metal açılı uç.

Ve zalım İstanbul'a gitmişken Rossman marketlerine gidip aldığım efsane cam bezleri ve domol krom ve metal yüzey temizleyici. Ben bu cam bezlerini nedense çok beğendim. Hiç iz bırakmıyor. Tam aradığım şey.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam yanlış anladınız sanırım turuncu olanlar twist havlu diye belirtmiş :)

Yaşanan kötü olaylara rağmen hayat bir şekilde devam ediyor arkadaşlar. Bende cumartesi akşamı yine @Fatihkandemir hocamdan ve @omrslhmms Ömer Abi'den daha önce sözleşerek aldığım ürünleri paylaşmış olayım.

Flowey B33 5 Kg - 4.650 litre.
Dolphin ekstra kalın L beden eldiven.
AF Spritz 500 ml
Karcher K5 metal açılı uç.

Ve zalım İstanbul'a gitmişken Rossman marketlerine gidip aldığım efsane cam bezleri ve domol krom ve metal yüzey temizleyici. Ben bu cam bezlerini nedense çok beğendim. Hiç iz bırakmıyor. Tam aradığım şey.

Hayırlı olsun. Çoğu cam bezi iddiasını gerçekleştiremiyor maalesef. İz bırakmasa da toz bırakıyor. Karşıdan kuvvetli ışık vurunca çok sinirimi bozuyor. En son Workstuff’ın cam bezini aldım, Zephyr. Malesef yine hüsran. İnsan verdiği paraya acıyor. Bezlerde toz sorunu yoksa tam adları nedir? Denemek isterim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun. Çoğu cam bezi iddiasını gerçekleştiremiyor maalesef. İz bırakmasa da toz bırakıyor. Karşıdan kuvvetli ışık vurunca çok sinirimi bozuyor. En son Workstuff’ın cam bezini aldım, Zephyr. Malesef yine hüsran. İnsan verdiği paraya acıyor. Bezlerde toz sorunu yoksa tam adları nedir? Denemek isterim.
Ürün tam olarak şu hocam.

FLINK & SAUBER MIKROFIBER CAM BEZI TEKLI, 40X40 CM

Bende waffle bez hastalığı var, en son @Tonyukuk07 'tan beyaz bezi almıştım, LE markaydı. Ondan çok memnunum, Zephyr de alacaktım merak ediyordum ama bu yorumunuzdan sonra vazgeçtim :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Carbon cam bezlerinin içeriğinde %14 Carbon yer alıyor tüysüz yapısından ötürü o dediğiniz durum gözlemlenmiyor.

@Shirb13 ’de epey bir cam bezi oldu şimdi onların arasına Carbon da katıldı. Güzel bir test ile elindeki tüm cam bezlerini değerlendirirse bizim için de güzel bir test olmuş olur. Ayrıca @onurçiko da emvay çeşit cam bezi tecrübesi olan birisi o da bu konuda sizin yaşadığınız sıkıntının neden olduğunu veya çözümünün ne olduğunu söyleyecektir.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sizw Carbon cam bezini tavsiye ederim kesinlikle, kullandıklarım arasında en iyisi.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sana Zwipes Waffle Towel vereyim.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün tam olarak şu hocam.

FLINK & SAUBER MIKROFIBER CAM BEZI TEKLI, 40X40 CM

Bende waffle bez hastalığı var, en son @Tonyukuk07 'tan beyaz bezi almıştım, LE markaydı. Ondan çok memnunum, Zephyr de alacaktım merak ediyordum ama bu yorumunuzdan sonra vazgeçtim :)
Valla direk kötülemek istemem. Sudan geçirmeden Meg’in cam temizleyicisiyle içerden silmiştim sıfır bez ile. Sudan geçirdim, kurutup çırpıp paketine koydum. Tekrar bir denedikten sonra yorumumu güncellerim. Gerçi Rosmann’daki bezler de plastik ambalaja konmadan rafa takılıyor. Onda da dışarıdan gelen tozlar konabilir. :rulet:

Sana Zwipes Waffle Towel vereyim.
Şuan elimde Workstuff haricinde Auto Finesse’in de cam bezi var. İkisi de waffle yapıda. Olmazsa onu deneriz. :D

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Carbon cam bezlerinin içeriğinde %14 Carbon yer alıyor tüysüz yapısından ötürü o dediğiniz durum gözlemlenmiyor.

@Shirb13 ’de epey bir cam bezi oldu şimdi onların arasına Carbon da katıldı. Güzel bir test ile elindeki tüm cam bezlerini değerlendirirse bizim için de güzel bir test olmuş olur. Ayrıca @onurçiko da emvay çeşit cam bezi tecrübesi olan birisi o da bu konuda sizin yaşadığınız sıkıntının neden olduğunu veya çözümünün ne olduğunu söyleyecektir.
@Shirb13, Bende de var 2 hafta oldu alalı ama kullanmadım. Daha. Umarım dediğin gibidir. Rossman da gezerken almıştım.
@Mugzy hocam muhakkaktır ki carbon cam bezi gibi olmayacaktır. @Detail 35 Kutas arkadaşımızın videosundan hatırladığım kadarıyla onun ciddi manada kir kaldırma özelliği de vardı. Ben banyo da aynada denedim paketinden çıkartıp özellikle de silikonlu cam sili fazla fazla sıktım, iz bırakacak mı diye hiç iz kalmadı. Kız kardeşimde evinde kullanıyormuş müthiş memnun kaldı. Güderi bezleri ben çok beğeniyordum onlar yanında hikaye. @omrslhmms abi hangisi olduğunu yazmış. Ben rosmanda özellikle arayıp kendisine sordum :) şunu itiraf etmiliyim waffle bezleri ya ben kullanamıyorum yada yanlış beklenti içindeyim.

@Tonyukuk07 carbon cam bezini merakla bekliyorum Atalay hocam. Unutma bir de Klin Glass Shine var :) dediğin gibi hepsi geldiğinde şöyle bir deneme yapacağım; Klin Glass Shine - Carbon Cam Bezi - Würth Sentetik Güderi - Standart Cam Bezi - Bim Cam Bezi - LE Streak Buster