Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Öne çıkan konu #6,561
@Mugzy hocam muhakkaktır ki carbon cam bezi gibi olmayacaktır. @Detail 35 Kutas arkadaşımızın videosundan hatırladığım kadarıyla onun ciddi manada kir kaldırma özelliği de vardı. Ben banyo da aynada denedim paketinden çıkartıp özellikle de silikonlu cam sili fazla fazla sıktım, iz bırakacak mı diye hiç iz kalmadı. Kız kardeşimde evinde kullanıyormuş müthiş memnun kaldı. Güderi bezleri ben çok beğeniyordum onlar yanında hikaye. @omrslhmms abi hangisi olduğunu yazmış. Ben rosmanda özellikle arayıp kendisine sordum :) şunu itiraf etmiliyim waffle bezleri ya ben kullanamıyorum yada yanlış beklenti içindeyim.

@Tonyukuk07 carbon cam bezini merakla bekliyorum Atalay hocam. Unutma bir de Klin Glass Shine var :) dediğin gibi hepsi geldiğinde şöyle bir deneme yapacağım; Klin Glass Shine - Carbon Cam Bezi - Würth Sentetik Güderi - Standart Cam Bezi - Bim Cam Bezi - LE Streak Buster
unutur muyum reis :)
Çok güzel bir içerik olarak şimdiden merak ettim bak içeriği :) bence @omrslhmms ile birlikte bu konuda XXL bir YouTube videosu gelir :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
unutur muyum reis :)
Çok güzel bir içerik olarak şimdiden merak ettim bak içeriği :) bence @omrslhmms ile birlikte bu konuda XXL bir YouTube videosu gelir :)
Bu sefer ben misafirlige giderim bendeki cam bezleriyle birlikte :) @Shirb13

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bu sefer ben misafirlige giderim bendeki cam bezleriyle birlikte :) @Shirb13

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atalay hocam o video amacını aşar gibi duruyor @MoonDance Emre de gelirse :)

@omrslhmms Ömer Abi yanına yol arkadaşı çıktı bak :)
forumun Cam bezi data arşivi şimdiden bizlere hayırlı olsun :)

kıskandım bakın şimdi 20 martta ben de mi gelsem :D

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hayırlı olsun. Çoğu cam bezi iddiasını gerçekleştiremiyor maalesef. İz bırakmasa da toz bırakıyor. Karşıdan kuvvetli ışık vurunca çok sinirimi bozuyor. En son Workstuff’ın cam bezini aldım, Zephyr. Malesef yine hüsran. İnsan verdiği paraya acıyor. Bezlerde toz sorunu yoksa tam adları nedir? Denemek isterim.
Microtex cam bezleri toz bırakmıyor, googledan aratın. Biraz ince olduğu için iki tanesi ile çok güzel temizlik yaparsınız.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hocam yanlış anladınız sanırım turuncu olanlar twist havlu diye belirtmiş :)

Yaşanan kötü olaylara rağmen hayat bir şekilde devam ediyor arkadaşlar. Bende cumartesi akşamı yine @Fatihkandemir hocamdan ve @omrslhmms Ömer Abi'den daha önce sözleşerek aldığım ürünleri paylaşmış olayım.

Flowey B33 5 Kg - 4.650 litre.
Dolphin ekstra kalın L beden eldiven.
AF Spritz 500 ml
Karcher K5 metal açılı uç.

Ve zalım İstanbul'a gitmişken Rossman marketlerine gidip aldığım efsane cam bezleri ve domol krom ve metal yüzey temizleyici. Ben bu cam bezlerini nedense çok beğendim. Hiç iz bırakmıyor. Tam aradığım şey.

Hayırlı olsun beğendiğiniz cam bezinin ismi nedir direk nokta atışı yapıp mağazaya girmemizle çıkmamız bir olsun :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Güle güle kullanın hocam. :)
Dün verildi kargoya bugün gelmiş şaşırdım.
Carbon cam bezleri yorumlarınızı bekliyorum.
Benim zuzularda gelir o zaman :) 40 yaşında çocuk gibi seviniyorum, hatta çocuktan daha fazla seviniyorum. :)