Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #6,581

Jinrohs

Acemi Detaycı
Üye
Güle güle kullanın hocam. :)
Dün verildi kargoya bugün gelmiş şaşırdım.
Carbon cam bezleri yorumlarınızı bekliyorum.
Carbon bez baya hosuma giti kalitesi ve yapisi cok guzel elinizde tutunuz mu kalitesi beli oluyo hemen agir gibi bir cam bezi icin
tabi arabanin camlarini bir sildim Hemencik cok memnun kaldim diyebilirim iz birakmiyo ön ic cam hic ugrasmadim diyebilirim yine burdan tonyukuk07 cok tesekurler sayesinde ceyize kaliteli bezler ekledim :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Carbon bez baya hosuma giti kalitesi ve yapisi cok guzel elinizde tutunuz mu kalitesi beli oluyo hemen agir gibi bir cam bezi icin
tabi arabanin camlarini bir sildim Hemencik cok memnun kaldim diyebilirim iz birakmiyo ön ic cam hic ugrasmadim diyebilirim yine burdan tonyukuk07 cok tesekurler sayesinde ceyize kaliteli bezler ekledim :)
Güle güle kullanın sevindim beğenmenize :)

Hayırlı olsun güle güle kullan benimde siparişim var ama gelmedi şanslısın

DENİZLİ
Abi senin waxlar hazırda ama senin Bir de Autoglanz glaze olduğu için iki ayrı kargo olmasın diye bekliyor :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
12.5 tllik lastik parlatıcılarımız geldi, dolandırılmadık :deli:
Paketleme çok güzeldi. Hatta şişelerde koruyucu kapakta var. Kokusu baya bi ağır. Kıvamı ise beklediğimden sulu ama çalkalayınca biraz daha sert kıvama geliyor. Deneme için ilk yıkamayı bekliyoruz bakalım :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Paketleme çok güzeldi. Hatta şişelerde koruyucu kapakta var. Kokusu baya bi ağır. Kıvamı ise beklediğimden sulu ama çalkalayınca biraz daha sert kıvama geliyor. Deneme için ilk yıkamayı bekliyoruz bakalım :D
Çok şükür, fiyattan falan o kadar şüphelenen oldu ki Bi an yanlış bişi falan gelir de olay bana kalır keşke kendime ulaşınca böyle fotolu şekilde paylaşsaydım diye düşünmedim değil artık :D umarım ömrü de uzun olur :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayırlı olsun :) Test sonuçlarını bekliyoruz bir ricam daha olacak sulandırma oluyorsa davlumbazda deneyebilirmisin.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok şükür, fiyattan falan o kadar şüphelenen oldu ki Bi an yanlış bişi falan gelir de olay bana kalır keşke kendime ulaşınca böyle fotolu şekilde paylaşsaydım diye düşünmedim değil artık :D umarım ömrü de uzun olur :D
:komik: Bakalım ömrünüde deneyip göreceğiz artık.
Hayırlı olsun :) Test sonuçlarını bekliyoruz bir ricam daha olacak sulandırma oluyorsa davlumbazda deneyebilirmisin.
Teşekkür ederim sensei,tabiki denerim sprey başlığın atacağı kıvamda değil gibi ama elimde bolca ucuz başlıklar var onlarla bir denerim. :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar benimkiler de geldi ama eksik geldi :)

Arkasından telefon geldi, sizinkilerin hediyelerini koymayı unutmuşuz tekrar kargoladık diye bakalım yarında onlar gelir.

@Kzmsefa kardeşim aynen yaşasın dolandırılmadık.:deli:

Bugün sosyal medyadan takipleştiğimiz arkadaşlar bilir benim için hareketli bir gündü. Fabrikaya D-Max aldık, şöförün kullandığı Dobloyu da abime sattık :D piyasanın altında kârlı bir alış veriş oldu.

Fabrikaya aldığımız D-Max 1-9 D V-Life Manuel Sıfır

Abime aldığımız Doblo 1.6 M-Jet Maxi Safeline 277k Km, tamamen yetkili servis bakımlı, değişensiz bir adet lokal boya.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Davlumbaz konusunu açmanız ne iyi olmuş bende size Exup konsantre lastik parlatıcıyı sormak istiyordum. Daha önceki uygulamalarınızda davlumbaz için kullandığınızı görmüştüm. Sanırım artık Gojo olarak çıkıyor. Davlumbazlarda dayanımı nasıl birde yapışkan bir kalıntı bırakıyor mu? tavsiye edermisiniz?