Stokları Serelim

orhanirmak

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #6,761
Direk deligi bununla kapatabilir miyim? Super bir seymis bu o zaman... basinctan falan kacirma olmaz mi acaba?

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam uygulamayı güzel yaparsan kaçırmaz. Taş gibi oluyor. Birkaç video izle adamlar nerelerde kullanıyor. Ben cam suyu deposunun kaçağını gidermistim bununla 2 senedir tik demedi.
Edit : Sana önerim fazla kullanma. Zimparalama olayı isgence olur. Yada fazla kalan kısmı iç tarafa denk getirip güzelce sıva. Dışı tarafı elinle duzle güzelce doldur kurumaya bırak.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam uygulamayı güzel yaparsan kaçırmaz. Taş gibi oluyor. Birkaç video izle adamlar nerelerde kullanıyor. Ben cam suyu deposunun kaçağını gidermistim bununla 2 senedir tik demedi.
Edit : Sana önerim fazla kullanma. Zimparalama olayı isgence olur. Yada fazla kalan kısmı iç tarafa denk getirip güzelce sıva. Dışı tarafı elinle duzle güzelce doldur kurumaya bırak.
Vallahi super bir seymis ve ben bunu ilk defa duydum :) tesekkur ederim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ömer hocam eğer deliği kapatamazsan iç hortum kısmına talipliyim. Bende iç rekor kısmını kırdım gerçi ilposan gönderdi yenisini ama. İlposan pompaların Kralıdır, et kalınlığı çok iyi malzeme kalitesi çok üstün. Hortum iç delikleri kalın olduğu için ürün ve hava aktarımı güzel, tabanca sistemi bambaşka. Ama mesele iç hortuma delik olayını iyi ayarlamada onu tutturmak çok zor bunlarda. Eğer tutturamazsan pnömatik hortum ayarlarım ben sana
Bu deligi bir sekilde kapatirim ben gibi :)

Tam nerden ve ne ile delmem gerekli bana tarif eder misin? Simdi boyle soyleyince heyecanlandim yapamayacakmisim gibi geldi :)

Bir de bunun kapagi cikiyor mu? Sanirim sıkışmış cok zorlamayayim dedim elimde kalmasin diye. Cikiyorsa zorladim :)
Kapagi aciliyor mu yani tamamen? Pompa mekanizmasini dondurerek acip siviyi oyle mi koyiyoruz yoksa?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Direk deligi bununla kapatabilir miyim? Super bir seymis bu o zaman... basinctan falan kacirma olmaz mi acaba?

Bu sunfix ya da dediğim gibi İran yapıştırıcısı diye geçen karışım yaparak oluşturulan yapıştırıcı işinizi hayli hayli görür. Çünkü bahsettiğim su deposu 3 ton ve ucundaki vananın çevresini yaptık su damlatma bile yok :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Vurdum masaya yumruğumu kardeşim, şu forumda kaç kazak kaldı zaten bir sen bir ben:)

Bu arada zem zem sechodan çok daha kaliteli gibi, haznenin et kalınlığı sechonun iki katı.Hatta Altadan falan da kalın gibi. Bakalım uygulama da sonuç nasıl olacak.
Bu yorumuna kesinlikle katılıyorum abi. zem zem'in et kalınlığı daha iyi.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Arkadaşlar bunu satan firmayla görüştüm. Ellerinde kalan son ürünleri komşu dükkana satmışlar. Bir fiyat konuştuk 25₺ dedi.
Mersinde olan arkadaşımız vardır, bize yardımcı olsa çok şahane olur. Sechoya 50₺ vermektense 35_40₺ daha etlisini temin ediyoruz
@Saint_33 arkadaşıkız Mersin’de. Forum için gereken güzelliği yapacaktır.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Adam genç yav daha onun şimdi kanı şelale gibi akıyordur :)
Xenon falan hoş geliyor da artık zaman ilerleyip oturmaya başlayınca aman Allahım neler yapıyormuşum diyorsun :)
Aynen abi biraz hızlı akıyor ses sistemi falan yaptım arabaya uzun yola çıkıp açsam diye bekliyorum. Şehir içinde açmaya elim varmıyor:D

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
@Saint_33 arkadaşıkız Mersin’de. Forum için gereken güzelliği yapacaktır.
Zemzem firması ürünleri kullanıcı yorumlarına baktığımda gerçekten kaliteli.Zannedersem Çin’de yaptırıp getirip üzerine burada marka basıyorlar. diye biliyorum.Talep olursa kendileri ile görüşüp birşeyler yapabiliriz belki.Ama ben daha önce 5 lt ürün için indirimi geçtim taksit olur mu diye sorduğumda en son kurtarır peşin paraya bu demişlerdi.
Talep olursa gene dediğim gibi elimden gelen her türlü yardımı yaparım.
‘’İsteyenin bir yüzü kara istemeyenin bin yüzü kara’’misali gene konuşurum firma sahipleri ile.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Zemzem firması ürünleri kullanıcı yorumlarına baktığımda gerçekten kaliteli.Zannedersem Çin’de yaptırıp getirip üzerine burada marka basıyorlar. diye biliyorum.Talep olursa kendileri ile görüşüp birşeyler yapabiliriz belki.Ama ben daha önce 5 lt ürün için indirimi geçtim taksit olur mu diye sorduğumda en son kurtarır peşin paraya bu demişlerdi.
Talep olursa gene dediğim gibi elimden gelen her türlü yardımı yaparım.
‘’İsteyenin bir yüzü kara istemeyenin bin yüzü kara’’misali gene konuşurum firma sahipleri ile.
Abi eğer toplu alım olursa bende alabilirim tabi yardımcı olursanız :)

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Yönetimle konuşup toplu alım için birşeyler yapabiliriz belki.Önemli olan talebin oluşması.