Stokları Serelim

Jinrohs

Acemi Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #6,981
yine rahat durmadik dayanamadik aldik birseyler tuga jant gorunce hemen aldik biter miter bide :D:D Deriklinik tesekurler burdan türkiye bu urunu getirdikleri icin ve yaninda deneme icin tuga nin obur urunlerinden deneme amacli yolamislar tek sorun nereye saklicaz bunlari :p

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
yine rahat durmadik dayanamadik aldik birseyler tuga jant gorunce hemen aldik :D:D Deriklinik tesekurler burdan türkiye bu urunu getirdikleri icin ve yaninda deneme icin tuga nin obur urunlerinden dene amacli yolamislar tek sorun nereye saklicaz bunlari :p
Hayirli olsun yorumlarinizi paylasirsaniz seviniriz hocam :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
yine rahat durmadik dayanamadik aldik birseyler tuga jant gorunce hemen aldik biter miter bide :D:D Deriklinik tesekurler burdan türkiye bu urunu getirdikleri icin ve yaninda deneme icin tuga nin obur urunlerinden deneme amacli yolamislar tek sorun nereye saklicaz bunlari :p
Hayırlı olsun ben de merak ediyorum tuga'yı bikaç gündür görüyorum sosyal medyada da. Yanında gelen hediyeler de şahane görünüyor ama saklamak mesele tabi :D yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geri dönüşüm süresinde 3 yazıyor. Bu kimyasala dayanıklı olduğunu gösteriyor sanırım. Almak isteyenler Koçtaş ta 5tl bilginiz olsun :)

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan bende de vardı. Sprey başlığı gerçekten çok iyi. Ciddi anlamda 10/10 f/p ürünü.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam hayırlısı olsun güle güle kullanın. Burdan @onurçiko üstada birşey sormak istiyorum. Hatta yorumunu da alıntılayarak aşağıya bırakayım.

Bu jant temizleyici demirtozu sökücü diyebiliriz sanırım ki morlaşmasından da belli gerçi ama açıklamalarında demirtozu ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Geçen @MoonDance hocamla da konuşurken hızlı kuruduğu ve biraz kuvvetli bir ürün diye.

Sürekli kullanım da benim gibi demirtozu sökücü özelliği olmasını istemeyen kişiler için alternatif CG wheel cleaner ın galonluğunun tr ye gelmeyeceğini (parlatanadamlar söylemişti diye anımsıyorum) düşünürsek yine CG Diablo mu CG citrus sticky wheel cleaner mı? Diablo araştırmalarıma göre daha iyi sanırım hem sulandırma oranı daha yüksek hem de temizlik kabiliyeti bakımından. Ama onunda galonluğu yok sticky wheel cleaner ın onu da sanırım pek tecrübe eden yok.

Kısacası düzenli kullanımda CG wheel cleaner ın yerini alabilecek f/p ürünü jantlar için hangi ürün önerilebilir?

Sonrasında Tuga alu-teufel jantların ön temizliğini yaptım. Ön temizlik dediğime bakmayın tuga pırıl pırıl yaptı. Harika bir ürün. Türkiye'de satışının olmaması gerçekten büyük eksiklik. Amazon gönderimide yok. Gönderimi varken Sonaxla Tuga arasındaki tercihimi Sonax tan yana kullanmıştım. Bin pişman oldum bu denememden sonra.
Ürün ile ilgili tesbitlerime gelirsek kokusu limon ve rahatsız edici değil. Tamam jantlar aşırı kirli değildi ama videoda göreceğiniz üzere harika çalıştı. Fiyatı da makul bir ürün. Burada satışı olsa kesinlikle en favori ürünüm olurdu sanırım. Çalışması hızlı, çok çabuk da kurumuyor. Kuruttum özellikle hiç leke bırakmadı. Formu çok yoğun olmadığından iyi dağılıyor ve kullanım miktarıda bu yüzden çok fazla değil. 1/1 sulandırılabilir gibi performansından pek birşey kaybedeceğini zannetmiyorum. Ürün ph ı 7-7.5 seviyesinde çıktı ve korumaya hiç bir zararı olmadı.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam hayırlısı olsun güle güle kullanın. Burdan @onurçiko üstada birşey sormak istiyorum. Hatta yorumunu da alıntılayarak aşağıya bırakayım.

Bu jant temizleyici demirtozu sökücü diyebiliriz sanırım ki morlaşmasından da belli gerçi ama açıklamalarında demirtozu ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Geçen @MoonDance hocamla da konuşurken hızlı kuruduğu ve biraz kuvvetli bir ürün diye.

Sürekli kullanım da benim gibi demirtozu sökücü özelliği olmasını istemeyen kişiler için alternatif CG wheel cleaner ın galonluğunun tr ye gelmeyeceğini (parlatanadamlar söylemişti diye anımsıyorum) düşünürsek yine CG Diablo mu CG citrus sticky wheel cleaner mı? Diablo araştırmalarıma göre daha iyi sanırım hem sulandırma oranı daha yüksek hem de temizlik kabiliyeti bakımından. Ama onunda galonluğu yok sticky wheel cleaner ın onu da sanırım pek tecrübe eden yok.

Kısacası düzenli kullanımda CG wheel cleaner ın yerini alabilecek f/p ürünü jantlar için hangi ürün önerilebilir?
Tuga grün’ü Demir tozu olarak kullanma konusunda Wax ve sealant yenilemeden önce kullanabilirsiniz. Dahil olduğum Alman gruplarında gayet iyi bir şekilde Wax uygulaması öncesi kullanılıyor. Tabiki orada dönen muhabbet de “Polisaj öncesi hiç bir zaman Ne Tuga grün ne de Koch FB etkili bir Demir tozu olmayacağı” yönünde. Ben de karantinadan çıkınca Wax yenilemeden önce Tuga Grün’ü boyada da Demir tozu sökücü olarak kullanacağım. :)

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Tuga grün’ü Demir tozu olarak kullanma konusunda Wax ve sealant yenilemeden önce kullanabilirsiniz. Dahil olduğum Alman gruplarında gayet iyi bir şekilde Wax uygulaması öncesi kullanılıyor. Tabiki orada dönen muhabbet de “Polisaj öncesi hiç bir zaman Ne Tuga grün ne de Koch FB etkili bir Demir tozu olmayacağı” yönünde. Ben de karantinadan çıkınca Wax yenilemeden önce Tuga Grün’ü boyada da Demir tozu sökücü olarak kullanacağım. :)
Peki sizce polisaj öncesi ve wax öncesi tavsiye edeceğiniz demitozu ne olur?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Ben diabloya bayılıyorum, çok severim. Bendekide bitti alamadım. Cg citrus sticky i denemedim ama çok videosunu izledim, denemeye değer, kötü olduğunu zannetmiyorum çünkü cg bu konuda güzel ürünler çıkarıyor. Hatta alırsan ortakda olurum denemek için.
Vp blue gel var ama ben onu alacağıma diablo alırım daha iyi.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bu jayswaxda waxlarının arasındaki farkları gösteren bir tablo yok değil mi?

Soft99 gibi hidrofobik kalıcılık gibi.

Samsung S8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsa çok iyi olur. Diğerlerini kullanmadım ama jayswax extreme çok iyi gözüküyor. Araba dışında yaptığım testte fusso coattan daha dayanıklı olduğunu gözlemledim. Gerçekte de benzer performans sergiler diye düşünüyorum. Dayanım olarak büyük ihtimal extreme en üst düzey. Boncuklanma olarak da extreme den daha iyi bir ürün kullanmadım şimdiye kadar sanırım. Parlaklık olarak orta-düşük düzey.
Hastalıktan paylaşım yapamıyoruz ki, neler var neler daha..

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Olsa çok iyi olur. Diğerlerini kullanmadım ama jayswax extreme çok iyi gözüküyor. Araba dışında yaptığım testte fusso coattan daha dayanıklı olduğunu gözlemledim. Gerçekte de benzer performans sergiler diye düşünüyorum. Dayanım olarak büyük ihtimal extreme en üst düzey. Boncuklanma olarak da extreme den daha iyi bir ürün kullanmadım şimdiye kadar sanırım. Parlaklık olarak orta-düşük düzey.
Hastalıktan paylaşım yapamıyoruz ki, neler var neler daha..
Eğer iki kat uyguladıysan Extreme kaputtan önce ipa sonra Koch gs ile sökme testi yapmanı öneririm. :) farklı ürün denemek için bu extreme’i kaputtan sökebilmek için ipa ve GS ile ne kadar uğraştığımı ben bilirim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Tavan temizliği için ufak bir ekleme :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın, küçük tugalardan kalmamış. 5litrelikler 345₺. Beni aşıyor. Bölüşsek isteyen olur mu 70-80₺ e

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Sanırım bir sonraki demirtozu sökücü olarak kaporta ve jant olarak ayrı alımlar yapmak daha mantıklı olacak gibi. Vp dragons breathe, tuga veya FB gibi. Dragons ün yerine de gerçi carpro iron x denemek istiyorum bakalım ama şu olağanüstü durumun bir an evvel geçmesini diliyorum.

Ben diabloya bayılıyorum, çok severim. Bendekide bitti alamadım. Cg citrus sticky i denemedim ama çok videosunu izledim, denemeye değer, kötü olduğunu zannetmiyorum çünkü cg bu konuda güzel ürünler çıkarıyor. Hatta alırsan ortakda olurum denemek için.
Vp blue gel var ama ben onu alacağıma diablo alırım daha iyi.
Teşekkürler üstad. O zaman ayarlayıp alalım üstad deneyelim sticky i de :super:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Eğer iki kat uyguladıysan Extreme kaputtan önce ipa sonra Koch gs ile sökme testi yapmanı öneririm. :) farklı ürün denemek için bu extreme’i kaputtan sökebilmek için ipa ve GS ile ne kadar uğraştığımı ben bilirim
Daha sökmek için girişimim olmadı ama fussodan daha dayanıklı olması ve daha iyi boncunlanması zaten ele veriyor kendini. Çok güzel ürünmüş. Tekrar teşekkür etmiş olayım bizi bu imkanı sağladığın için<3

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun güle güle kullanın, küçük tugalardan kalmamış. 5litrelikler 345₺. Beni aşıyor. Bölüşsek isteyen olur mu 70-80₺ e
İzmir ekibi ile ortak aldık bizde. Yoksa 700 lira gömecek durumda değilim demirtozu temizleyiciye :D