Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #7,001
Alf buhar makinası stoğa eklendi. Bu aleti ev içerisin de buhar nem için kullanmayı düşünüyorum.

DENİZLİ
Hayırlı olsun Sensei, sen wax uygula buna hazır temiz temiz.
@Orçun, elşne sağlık, çok süper olmuş. Millet evde ne yapacağını şaşırdı, makinaya angelwax kullanıyor:)
Bende diyorum zymöl ile bir banyo yapayım, miş gibi kokulu:)
@Berkay acaba sen nereye sürdün jaywax i:)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
3D Orange Degreaser ekledim stoğa. Motor temizliğinde kullanmayı düşünüyorum.

@Hobiotom'a güzel paketleme için teşekkür ederim. En ufak damlama, nemlenme dahi yoktu pakette ve yine her zamanki gibi fısfıs başlık ve ona uyumlu şişe ile göndermişler (ek ücret almadan) :)

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

@Hobiotom'a güzel paketleme için teşekkür ederim. En ufak damlama, nemlenme dahi yoktu pakette ve yine her zamanki gibi fısfıs başlık ve ona uyumlu şişe ile göndermişler (ek ücret almadan) :)

Güle güle kullanın ,hobiotom'u seviyorum hemde ücretsiz kargo sanırsam.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hobiotom bu konuda çok iyi. Keza olduda ürün zarar gördü, hemen yenisini gönderiyorlar sağolsunlar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hobiotom bu konuda çok iyi. Keza olduda ürün zarar gördü, hemen yenisini gönderiyorlar sağolsunlar
Daha önce başıma gelmedi, arkadaşlardan da çok alan oldu. Ama ilgi alaka konusunda gerçekten iyiler. İlk siparişim sonrası ürünün yanında gelen fısfıs bile mutlu etti, belki ufak bir detay ama kullanışlı amaca hizmet eden hoş bir detay :) darısı diğer firmalara :)

arabayı değiştirince envanterde de köklü değişikliğe gittm. Tedarikçimiz @MoonDance emre hocam
Hayırlı olsun :) satış konusunda fr jantları görmüştüm ama acaba başkasının aracı da şans eseri mi kadraja girdi diye düşünmüştüm :) ibiza fr sonrası şahane tercih olmuş, ama rengi arayacaksınız sanırım biraz :D kırmızı araçtan beyaz araca geçince şahsen çok aramıştım, hala da arıyorum :(

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@lordofthelions, kesin 280 lira ya almıştır :))
geçen hafta çok alan olunca bu fiyattan 400 yaptılar.
Fiyatı neden artırdılar ki? Yeni parti geldiği için kur farkından dolayı fiyatlar arttı diye düşünüyorum. Hanım ile inceledik, hem evde hem arabada kullanırız dedik internete bir girdik 279₺ duman olmuş :D

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fiyatı neden artırdılar ki? Yeni parti geldiği için kur farkından dolayı fiyatlar arttı diye düşünüyorum. Hanım ile inceledik, hem evde hem arabada kullanırız dedik internete bir girdik 279₺ duman olmuş :D
Dostum bire bir aynısını yaşadık. Vakum makinası ve buhar makinası almayı düşünüyordum. 2 günde %70 artmış toplam fiyat.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Dostum bire bir aynısını yaşadık. Vakum makinası ve buhar makinası almayı düşünüyordum. 2 günde %70 artmış toplam fiyat.
Gerçekten garip bir durum. Acaba satıcı ilke irtibata geçsek buhar makinesini aynı fiyata verir mi?

Vakum makinesinde sanırım ben Bissell spotclean Pro alacağım. Fiyatı 200€’dan 158€’ya düşmüş. YouTube’da takip ettiğim bir çok detail kanalı bunu kullanıyor.
BISSELL 1558N Spotclean Professional Hartbodenreiniger | MediaMarkt

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gerçekten garip bir durum. Acaba satıcı ilke irtibata geçsek buhar makinesini aynı fiyata verir mi?

Vakum makinesinde sanırım ben Bissell spotclean Pro alacağım. Fiyatı 200€’dan 158€’ya düşmüş. YouTube’da takip ettiğim bir çok detail kanalı bunu kullanıyor.
Normalde yurt dışı alışverişlerinden hiç çekinmezdim. Ama bugün AliExpress'ten yaptığım 350tl'lik alışveriş için yaklaşlık 100₺ vergi ödedim. O yüzden artık o da mantıklı gelmiyor bana.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Hocam bu makinaları da yabancı videolarda çok sık görüyorum. Emiş gücü nasıl bunların? Mesela karcher dan daha mı iyi?