Stokları Serelim

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Maşallah stok da stok yani :D ıssız bir adaya arabayla düşükse alınacak 40 detail ürünü gibi olmuş hayırlı olsun. Nokta atışı ürünler gibi duruyor :)
İhtiyacım dışında bir şey almamaya özen gösterdim. Asıl garajım olabilse, o zaman bu başlığın hakkını verirdim de, maalesef yok. :)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Benden size ufak bir tavsiye, mümkün olduğunca yukarda tutun sibobu. İçindeki sıvı sibobu geçmesin yeterli. Pompa kapalı konumda iken faomere bağlı olduğunda içindeki basınçla beraber sıvıda pompa içine girebiliyor. Benim Xiaomi bu şekilde basınç sensörü arızası yaptı şuan serviste umarım tamir edilir.
Hocam siz kwazarı tekrar üstten deldiniz mi. Ben de biraz alttan delmiştim sizin başınıza gelen olaydan sonra üste almayı düşünüyorum ama eski deliği nasıl kapatacağımı bilmiyorum

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Yine rahat durmadık Evde durmak insana alış veriş yaptırıyor bu nasıl iştir Stoğumda Af Spritz eksikti zaten, APC de kalmamıştı bakalım POLYTOP nasıl iş çıkaracak. Hızlı Ve itinalı kargo için yamaçlardetailing’e teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Yine rahat durmadık Evde durmak insana alış veriş yaptırıyor bu nasıl iştir Stoğumda Af Spritz eksikti zaten, APC de kalmamıştı bakalım POLYTOP nasıl iş çıkaracak. Hızlı Ve itinalı kargo için yamaçlardetailing’e teşekkürler

Hemde.hic.iyi olmadı yeminle hergun günaha giriyoruz. Güle güle kullanın.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam siz kwazarı tekrar üstten deldiniz mi. Ben de biraz alttan delmiştim sizin başınıza gelen olaydan sonra üste almayı düşünüyorum ama eski deliği nasıl kapatacağımı bilmiyorum
Sibop oldu yerde kalsın En kolay kapatma yöntemi değilmi ? Bende kwazar yok maalesef. Eskiden 2 lt sechoda kullanıyordum şimdi 5 lt ilposana geçtim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ürünler hayırlı olsun :D 5 lt almışsınız ama spritz in tüketimi nasıl? Ben 2 senedir yarım lt spritzi bitiremedim :D

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye

Hayırlı olsun hocam, Spritz ile kc gren starın farkı nedir acaba