Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
çok lumelliler hayırlı olun sarı sarı . bol detaylarda olsun @onurçiko üstad.
Teşekkür ederim üstadım, bakalım scangrip ile arasındaki fark nasıl olacak.
Üstat iyi gunlerde kullan. Bunlar nerde şu sağdaki resmen beni cezbetti.
AliExpress den aldım, bakalım kullanıp göreceğiz ama ilk izlenimlerim olumlu. Sarıyı elektiriğe başlayıp denedim. Güzel ışığı var, yan taraftada tekli bir ışığı var, bir video çekeyim olmazsa.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

AliExpress den aldım, bakalım kullanıp göreceğiz ama ilk izlenimlerim olumlu. Sarıyı elektiriğe başlayıp denedim. Güzel ışığı var, yan taraftada tekli bir ışığı var, bir video çekeyim olmazsa.
ne kadara mal oldu ayıptır sorması.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Kafa fenerinin pilleri çok kötü, iki üç kullanmada şarj tutmaz hale geliyorlar. Yoksa kafa fenerinin aydınlatması çok iyi. 18500 diye geçiyor o piller. Tavsiyem pilsitesinden panasonik pillerden almanız.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kafa fenerinin pilleri çok kötü, iki üç kullanmada şarj tutmaz hale geliyorlar. Yoksa kafa fenerinin aydınlatması çok iyi. 18500 diye geçiyor o piller. Tavsiyem pilsitesinden panasonik pillerden almanız.
Ben pilsiz aldım zaten pilleri artık buradan alacam, tavsiyenize teşekkürler, ben de nerden pil alsam diye düşünüyordum. Oradan Panasonic alayım. Diğer ışıkta aynı pillerle çalışıyor, neyse ki o direk prizede bağlanabiliyor

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
GS'yi hobiotom'dan, VP carpet'ı teöizlikmadeni'nden aldım. Gayet hızlı kargoyu dün sabah sipariş ettim 5 dk önce geldi. Ayrıca temizlik madenine koku ve sprey başlığı için teşekkürler.
İyi günlerde kullan. Green star ve carpet cleaner dan çok memnun kalacaksın

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İyi günlerde kullan. Green star ve carpet cleaner dan çok memnun kalacaksın
Teşekkür ederim, evet bende çok memnun kalacağımı düşünüyorum. Bölünmüş ürün sulandırılcağı içinde baya gidicek hemde fırça, sprey , hediye çeki ve araba kokusu yollamışlar çok beğendim.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
GS'yi hobiotom'dan, VP carpet'ı teöizlikmadeni'nden aldım. Gayet hızlı kargoyu dün sabah sipariş ettim 5 dk önce geldi. Ayrıca temizlik madenine koku ve sprey başlığı için teşekkürler.
Sercan güle güle kullan ikisi de benim favorilerim arasında :)

@_CaN_ hocamın dediği gibi fazlasıyla memnun kalırsın.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Kaliteli urunler, iyi gunlerde kullanin :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Sercan hayırlı olsun kardeşim. Carpet Cleaner ı sağlam bir şişeye koy çünkü zamanla şişeyi deliyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan güle güle kullan ikisi de benim favorilerim arasında :)

@_CaN_ hocamın dediği gibi fazlasıyla memnun kalırsın.
Kaliteli urunler, iyi gunlerde kullanin :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler, zaten forumda ki üstadların tavsiyesi ile aldım.:)
Sercan hayırlı olsun kardeşim. Carpet Cleaner ı sağlam bir şişeye koy çünkü zamanla şişeyi deliyor.
Çok sağolun, bu tüyoyu uyacağım.:)

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
İkisi de forum Üyelerinin çok beğendiği Ürünler hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli