Evetttt dun gece yamaclardan siparisimi verdim. Bugun aradim dedim kargoya vermeyin ben gelip alacagim
Hep aklimda yakinmis gibi duruyordu ama 19 km yol varmis. Git gel 38 km

bilsem gitmezdim pazartesiyi beklerdim.
Neyse gezinti oldu ve de biraz ayak ustu konustuk. Fiyatlar hakkinda bilgi aldim. Kampanya olur mu diye yokladim ama tik yok.
Belki yoneticiler el atarsa onlari dikkate alirlar. Tanismadigimiz icin sozum gecmedi
Kisaca gidişattan bilgi vereyim, suan yolda olan bir kac cesit daha soft99 urunu varmis. Urun cesidi artacak yani. Tum urunler sıfır, koliden cikmamis urunleri de gordum, raflardaki urunleri de gordum. Tasdemir boya, boyassi, hobiotom falan gibi yerlere de onlar dagitacaklar artik soft99 urunlerini.
Yanlis olmasin Alptuğ Abi sanirim. Firma sahipleri. Altptug ve tughan mi dedi ne dedi abi kardesler. İsim hafizam cok zayiftir ama gordugum yuzu asla unutmam. Onla konustuk uzun uzun. Polytop urunlerine %10 gibi bir zam gelecekmis bir hafta icerisinde kullandiginiz, alacağınız bir sey varsa hemen alin derim.
Aldigim urunlerin faturasi mevcuttur ve bir arac kokusu dahil esantiyon verilmedi bana. Bu nedenle adamlarin reklamini yaptigimi zannedenlere iletebilirim.
Sunlar bugun aldiklarim
Bu soft99 distribütör belgeleri
Bu da soft99 rafi
Selamlar herkese.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi