Stokları Serelim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Evet Berkay, bende o yüzden acele edip bir an önce alayım deneyeyim istedi. Bu gri seri ürünlerin hepsi oldukça başarılı tavsiye ederim. Tosba son yıllarda çok başarılı adımlar atıp hem uygun fiyatlı hemde çok iyi seviye ürünler çıkarıyor. Mesela ben ıce seal and seal den çok memnunum. Harika bir ürün. Çok güzel bir katşılaştırma yapyım yakında paylaşacam ama bir türlü bitirmek kısmet olmadı.
tosbağyı sevmezdim ama gerçekten ilerleme var abi dediğin gibi. Dry& shine rinse wax var mesela gyeon wet coata rakip gözüküyor. Parlaklık olarak aynı dereceye sahip ve dayanım olarak daha iyiymiş. Pw ile kıyaslamıyorum bile. Waxın üzerine uygulamak için almayı düşünüyorum bu ürünü. Acaba foruma indirim yaparmı doğaner toplu bir şeyler alsak

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yeni bir ürün değil ama güncelleme oldu :) iç kısma kullandığım spritz gibi ürünler için ufak ve atışı güzel bir şişe olarak kullanacağım artık, içindekileri başka şişelere boşalttım. @Detail 35 spritz tüketimi şimdi belli olacak,eski şişe sıvı atmıyormuş bile resmen :D

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Yeni bir ürün değil ama güncelleme oldu :) iç kısma kullandığım spritz gibi ürünler için ufak ve atışı güzel bir şişe olarak kullanacağım artık, içindekileri başka şişelere boşalttım. @Detail 35 spritz tüketimi şimdi belli olacak,eski şişe sıvı atmıyormuş bile resmen :D

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu şişeyi nereden alabiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam bu şişeyi nereden alabiliriz

Alttaki ürünü geçen sene 30 liraya görünce almıştım şişeleri kullanırım diyerek. Ama aldığım gibi duruyordu, geçenlerde iç temizleyici ürünü deneyim derken farkettim atışının da güzel olduğunu. İçlerinde olanları Pet şişeye boşaltıp spritz falan koydum. İndirime girerse şişeler açısından alınabilir bence yine. (şişe pek dayanıklı kalın bişey değil ama iç kısım ürünleri için kibar ve kullanışlı, şişe içinde gelen ürünlerle ilgili yorum bile yapmayım :D )

Carwax C9 Premium Yazlık Bakım Seti - n11.com

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Alttaki ürünü geçen sene 30 liraya görünce almıştım şişeleri kullanırım diyerek. Ama aldığım gibi duruyordu, geçenlerde iç temizleyici ürünü deneyim derken farkettim atışının da güzel olduğunu. İçlerinde olanları Pet şişeye boşaltıp spritz falan koydum. İndirime girerse şişeler açısından alınabilir bence yine. (şişe pek dayanıklı kalın bişey değil ama iç kısım ürünleri için kibar ve kullanışlı, şişe içinde gelen ürünlerle ilgili yorum bile yapmayım :D )

Carwax C9 Premium Yazlık Bakım Seti - n11.com
Şişeler için içindeki ürüne 50₺ verir miyim bir düşüneyim yine de sağol hocam ama Şişeler naif, iş yapar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şişeler için içindeki ürüne 50₺ verir miyim bir düşüneyim yine de sağol hocam ama Şişeler naif, iş yapar

Yo asla verilmez şu durumda zaten. O zaman 25-30 liraydı o şekilde almıştım. Hani yine 20-25 liraya düşebilir ara ara indirim yapıyorlar.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye