Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Shirb13 @Tonyukuk07
Sunroof camındaki fitillere sonax fitil bakım ürünü kullanıyorum tavsiye ederim, açıp kaparken ses yapıyordu kesti. En önemlisi tabi temizlik. Toz varsa ses yapıyor. O kızaklardaki yağı temizlemek zor iş. Sunroof çevresini gazete gibi bişeyle maskeleyin ki tavana yağ bulaşmasın. İllaki bulaşıyor sonra temizlerken çiziliyor. Başıma geldi siz dikkat edin :)

Bide gider haznesine ceviz döküyorum 2 dk sonra da bol su döküyorum ki gider hortumları temizlensin. Hatta bakım zamanı geldi de kim uğraşacak şimdi onla..
Bu dediklerini aynı araç sahibi olduğumuz için özellikle dikkate alacağım uygulama yaparken Berkay bey, teşekkür ederim. :) özelden tekrardan iletişime geçeceğim bu konuda temizlik öncesi.

@KaiZeN HSS konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkürler bulabilirsem bu ürünü alayım ben o zaman.

@Shirb13 biz yabancı kaynakları da tavaf edip derinlemesine bir Sunroof temizlik ve bakım araştırmasına girişip bir başlık altında tecrübeleri paylaşalım en iyisi. Çok hassas ve ciddi bir konu :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Ben daha önümüzdeki 5 sene birşey almasam olur mu?
Bende sizin gibi büyük ambalajcıyım ama pek öyle olmuyor. Şampuan yarıda, ANSF 3/1 bitti galiba, authenic 4/1 bitmiştir ve tabi ki en zoru da sürekli yeni ürün alıyoruz. Sebep yok ama alıyoruz işte hoşumuza gidiyor. 500 ML cam temizleyici yaklaşık 6 ay gidiyor ama gidip 5L VP Glass Cleaner aldım niye aldım bilmiyorum ucuz olunca dayanamıyor insan. :D

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Bende sizin gibi büyük ambalajcıyım ama pek öyle olmuyor. Şampuan yarıda, ANSF 3/1 bitti galiba, authenic 4/1 bitmiştir ve tabi ki en zoru da sürekli yeni ürün alıyoruz. Sebep yok ama alıyoruz işte hoşumuza gidiyor. 500 ML cam temizleyici yaklaşık 6 ay gidiyor ama gidip 5L VP Glass Cleaner aldım niye aldım bilmiyorum ucuz olunca dayanamıyor insan. :D
Aynen bende avantajlı olduğu için alıyorum büyük ambalajları. Bide uyguna geliyorsa dayanamayıp alıyoruz ne yapalım:)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Aynen bende avantajlı olduğu için alıyorum büyük ambalajları. Bide uyguna geliyorsa dayanamayıp alıyoruz ne yapalım:)
Bir de yakın arkadaşlardan şunu alacam ne alayım deyince şu yukardaki temizlikçiden fısfıs al gel diyorum doldurup veriyoruz. Biraz bulaştıralım diye uğraşıyoruz ama yok. Delilik bizde herhalde.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
36 ₺ hocam.

Berkay tavsiyelerin için teşekkür ederim :) Sunroof giderleri önemli, bende ne yapsam diye düşünüyordum gider için :) Sunroof camının fitillerini temizledikten sonra dressing uygulasak nasıl olur acaba ? Şu an elimde o sonaxın fitil bakım ürünü yok :(
Yapış yapış yaparsa olmaz işte. Sonaxda ne varsa yumuşatıyor ve sadece hafif nemlendiriyor. Hangi dressing olduğuna bağlı yani ama olmaz zannetmiyorum.
Vinil besleyici bakım ürünü varsa onu kullansan daha iyi, olmadı bir şey sürmeden öyle kalsın.