Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Güle güle kullanın, bunları arabanın neresinde kullanabiliriz ? Duruma göre bende alıyım.:)
Sercan hocam ben son yaptığım golfün motorunda düşünüyorum.

Bunu içte kullanmayın derim.

hayırlı olsun şişeler nasılmış kaçırdık oraları :sarki:
Hocam ben iki tane aldım, ikincyi sırf şişesi için aldım. Her türlü aşındırıcı malzeme konulabilir içine.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Yeni stok olmasada ben de bugün stokları istifleme konusunda yeni bir yönteme geçtim:) Geçtiğimiz günlerde izlediğim bir deatiling videosunda bezlerin açık dolapta rulo halinde tutulduğunu gördüm ve çok hoşuma gitti. Karantina günlerindeki işsizlikle birleşince ben bunu nasıl yaparım diye düşünüp kardeşimden aldığım tüyoyla işe koyuldum. Gerekli olan tek malzeme plastik saç lastiği. Uygulama ve sonuç şu şekilde:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hayırlı olsun :) bu haftalık ürünlerin olduğu yerde mi duruyordu yoksa deterjan bölümünde falan mıydı? Dün görmemiştim bimde çünkü
yok ortada sepette duruyor mustafa. ayrıca bugün bimde özellikle baktım hatta fotoğrafta çekecektim ama üşendim makyaj fırçaları duruyor.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Güle güle kullanın, metal polish'i hangi pedle ve nasıl uygulıyacaksınız? Horgörün beni biraz soru soruyorum.
Olur mu oyle sey tabiki sorcaz bende cok soruyorum biraz amator olunca:) Cevap vereyim hemen el padi aldim onunla uygulamayi dusunuyorum.Aracin yanlarinda krom parcalar var uzerinde lekeler gordum onun icin aldim ama bakalim basarili olabilecek miyim:)

Auto Finesse Aplikatör Uygulama Pedi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
yok ortada sepette duruyor mustafa. ayrıca bugün bimde özellikle baktım hatta fotoğrafta çekecektim ama üşendim makyaj fırçaları duruyor.
Bugün dışarı çıkmadım da yarın gidip bakayım kaldıysa alayım fırça ve fısfısları. 10 liraya şişe fiyatına içinde ürün de varmış, zorlu dış kirlerde denenir en azından.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Yeni stok olmasada ben de bugün stokları istifleme konusunda yeni bir yönteme geçtim:) Geçtiğimiz günlerde izlediğim bir deatiling videosunda bezlerin açık dolapta rulo halinde tutulduğunu gördüm ve çok hoşuma gitti. Karantina günlerindeki işsizlikle birleşince ben bunu nasıl yaparım diye düşünüp kardeşimden aldığım tüyoyla işe koyuldum. Gerekli olan tek malzeme plastik saç lastiği. Uygulama ve sonuç şu şekilde:

Hocam şahane olmuş, elinize sağlık bende deneyeceğim.

Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

Bugün dışarı çıkmadım da yarın gidip bakayım kaldıysa alayım fırça ve fısfısları. 10 liraya şişe fiyatına içinde ürün de varmış, zorlu dış kirlerde denenir en azından.
Mustafa şişe için bile alınır kaçırma derim hem fırçaları hem bimin apcsini :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Hayırlı olsun, içinden çıkan tüm parçalarını da fotoğraflayıp atabilir misiniz? Bir de performans videosu (onu bir ara yaparsınız zaten diye tahmin ediyorum) :)
Yrn evde bir koltuk yıkama yapicam çekip atarım baya bir parça var onlarida atarım resimle ama şuan pertim sabah 8.30 dan beri kendi aracımla uğraşıyorum dinleniyorum paylaşım bile yapamadim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Abi hayırlı olsun, güle güle kullan.:) Bende normal su filtreli olandan var çekimi gayet güzel, yeter ki 2 3 kullanımda üstünde ki toz filtresini temizle ve her kullanımdan önce filtreye 1 2 fıs parfüm sıkarsan kötü kokmuyor.:)
Ben daha çok yıkamada kullanmak için aldım ama tavsiyelerini dinleyeceğim teşekkürler.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi