Stokları Serelim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Güzel bir kokusu var, bana göre farklı bir çiçek kokusu gibi. Üzerinde yazana göre de şeftali kokusuymuş. :D
N11 FloweyTürkiye mağazasından aldım, paketleme iyi değildi. Şişenin içinde rahatça gezdiği büyük bir kutunun içine koymuşlar, kilitli kapak olduğu için akmamış ama malum kargo firmalarını biliyorsunuz, şansa bu sefer akmamış yani :D
İlk gelen partiden ellerinde kalmışsa evet şeftalilidir. Ellerinde yoktu bayadır şeftali. Bende onu istiyordum ama malesef yeşilçaylılar kaldığı için onu aldım. İkisikinde kokusu güzel. Bunlar mühğr kapaklı üzerine 50-100 kilo yük binmedikçe patlamaz. @MoonDance de bunlara benzer şişelerle yolluyor

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Güzel bir kokusu var, bana göre farklı bir çiçek kokusu gibi. Üzerinde yazana göre de şeftali kokusuymuş. :D
N11 FloweyTürkiye mağazasından aldım, paketleme iyi değildi. Şişenin içinde rahatça gezdiği büyük bir kutunun içine koymuşlar, kilitli kapak olduğu için akmamış ama malum kargo firmalarını biliyorsunuz, şansa bu sefer akmamış yani :D
Hayırlı olsun kardeşim çok merak ettiğim bir ürün :) yorumlarını bekliyorum :) polstar yerine göğüste vs kullanılabilir mi acaba güvenle?

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk gelen partiden ellerinde kalmışsa evet şeftalilidir. Ellerinde yoktu bayadır şeftali. Bende onu istiyordum ama malesef yeşilçaylılar kaldığı için onu aldım. İkisikinde kokusu güzel. Bunlar mühğr kapaklı üzerine 50-100 kilo yük binmedikçe patlamaz. @MoonDance de bunlara benzer şişelerle yolluyor
Şeftali diye koklayınca şeftaliye benziyor, normal koklayınca ilk başta çıkartamıyorsun kokuyu çiçeği andırıyor ama yeşilçayla kesinlikle alakası yok :D Anladım abi, yinede tam şişeye göre küçük kutu, veya kutunun içerisinde köpük vs. koyulabilirdi yani:)
Hayırlı olsun kardeşim çok merak ettiğim bir ürün :) yorumlarını bekliyorum :) polstar yerine göğüste vs kullanılabilir mi acaba güvenle?
Teşekkür ederim, bende dediğiniz bölgelerde apc yerine daha güvenli bir ürün kullanmak için aldım. Polstar hakkında pek bilgim yok.
Araç iç temizlik istiyor zaten ilk uygulamamda kullanıp paylaşacağım inşallah :D

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben bu ürünü koltuklarda uyguladim elimde karcher koltuk Yikama makine olmasina rağmen sık-fırçala-kurula tarzında makinesiz kullandım Sonuç benim gözümde 10/10
Henüz trimlerde kullanmadım ama kumaş yüzeyde şahane bi ürün

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Bugün bende 20 numara aldım. İlk izleniminiz nasıl?
En sagdaki 20 numara ben jantlarda falan kullanirim diye aldim bir de dis trimlerde.Yani yorum yapabilecek kadar uzman degilim arac icinde kullanilir mi cizer mi kullananlar yazarsa daha iyi olur.Ancak saglam guzel gorunuyor.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
En sagdaki 20 numara ben jantlarda falan kullanirim diye aldim bir de dis trimlerde.Yani yorum yapabilecek kadar uzman degilim arac icinde kullanilir mi cizer mi kullananlar yazarsa daha iyi olur.Ancak saglam guzel gorunuyor.
Aynen çok teşekkürler hocam.

Bunları araç içinde kullansak sorun olur mu?

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hava üfleme cihazı 104 tl ilk kullanım gayet güzel f/p ürünü
fıs fıs bilyalı sprey 5 tl migrosta

ipa 1 lt, spreyden memnun kalınca online sipaişe 1 tane daha ekledim 7 tl olmuş fiyatı.
@Tonyukuk07 Abi teşekkür ederim wax elime ulaştı.

Stargil fırça 3'lüsü 28 liraya geldi. (valet pro fırça 16 numara ile aynı referans olması için)
valet pro apc iç plastikte çok kullanışlı risksiz ürün, kc gs vazgeçilmez :)

Stokları sereceğiz İnşallah;
Clover dual action makine üreticisi Tao Hu Kankim ile WhatsApptan yazışıtık bende bulunan eski tip makineden %30 daha hızlı ve kolay çizik alacağını söyledi.
Foruma özel ücretsiz kargo ile 125$ fiyat çalışması yapıyor.
Forum yönetimine danışmadan fiyat istedim umarım aksi bir durum olarak karşılanmaz :)

Son düzenleme:

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

ipa 1 lt, spreyden memnun kalınca online sipaişe 1 tane daha ekledim 7 tl olmuş fiyatı.

Stargil fırça 3'lüsü 28 liraya geldi. (valet pro fırça 16 numara ile aynı referans olması için)

Clover dual action makine üreticisi Tao Hu Kankim ile WhatsApptan yazışıtık bende bulunan eski tip makineden %30 daha hızlı ve kolay çizik alacağını söyledi.
Forum yönetimine danışmadan fiyat istedim umarım aksi bir durum olarak karşılanmaz :)
Hava üflemenin linki varmı?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Stargil fırçaları nereden temin ettiniz? Kalitesi Valet Pro'ya göre nasıl? Ufacık tek fırçaya 30-40 lira vermek istemiyorum :)

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Stargil fırçaları nereden temin ettiniz? Kalitesi Valet Pro'ya göre nasıl? Ufacık tek fırçaya 30-40 lira vermek istemiyorum :)
Stargil araç içinde nazik olacaksanız kullanılabilir.
Diş akşam için diğerlerine gerek yok çok iyi bir alternatif.
https://www.amazon.com.tr/Stargil-Yuvarlak-Boya-Fırçaları-No/dp/B07D44885H

Altta 3'lü satın al var daha uyguna gelecektir. Bende 10 TL indirim vardı 28 liraya geldi.38 lira hali bile bedavadan az pahalı

Eski Detaycı , Eski Kaptan

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Stargil araç içinde nazik olacaksanız kullanılabilir.
Diş akşam için diğerlerine gerek yok çok iyi bir alternatif.
https://www.amazon.com.tr/Stargil-Yuvarlak-Boya-Fırçaları-No/dp/B07D44885H

Altta 3'lü satın al var daha uyguna gelecektir. Bende 10 TL indirim vardı 28 liraya geldi.38 lira hali bile bedavadan az pahalı

Eski Detaycı , Eski Kaptan
Teşekkür ederim. Amazon Aliexpress gibi mi acaba? Ortalama kaç günde elime ulaşır?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Aksi karşılanacağını sanmıyorum foruma güzel bir katkı olur 800-900 arası bir fiyata 3d da, kl pro niyetine alınır.