Stokları Serelim

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Güle güle kullanın çok güzel ürünler almışsınız, jant temizleyicisini kullanırsanız bir yorum yapmanızı istiyorum. İnşallah detaylı dış temizlik gelir sizden.:)
Teşekkür ederim,tabiki yaparım.bilberry den sonra benimde performansını çok merak ettiğim bi ürün
Uzun zaman oldu paylaşmayalı,yeni bi detaylı temizlik paylaşımı planlıyorum en kısa sürede

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim,tabiki yaparım.bilberry den sonra benimde performansını çok merak ettiğim bi ürün
Uzun zaman oldu paylaşmayalı,yeni bi detaylı temizlik paylaşımı planlıyorum en kısa sürede
Bende üstadların tavsiyesiyle CG diablo aldım en yakın sürede test edicem, hangisi iyise listeye ekliyelim.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hayırlı olsun kullandıktan sonraki yorumunu merak ediyorum
Lastikte mat ve siyah görüntüyü sevdiğim için popüler ürünlere alternatif birşey arıyordum. Şu videodaki görüntüsü ve su itişini görünce denemek istedim;

Bende deneyince ayrıca yorumlarımı yazarım tabii ki.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@mustafacagri

Bu arada black hole ile karsilastirmasi su sekilde

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler adminim,elimden geldiğince.. Bu hobide gereksiz ürün almama konusunda forumumuzun ve sizlerin, özellikle değerli üstadların @onurçiko @Dragstar @ege @SubaruOutback @Murat büyük payı var.
Üstad mertebesine eriştiysem ne mutlu bana :) Tevecühhünüz efem, o sizin değerinizdir :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@BSI, @muratyz, @Kaptan_34, @Detail 35, @mustafacagri

Arkadaşlar, stoklarınız hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

Bende @ege üstadın tavsiyesi üzere kendimce adlandırdığım çakma klin duoyu :p ve canyon başlıkları paylaşmış olayım. Başlıkların yarısı @KaiZeN Erçin abimizin.

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@BSI, @muratyz, @Kaptan_34, @Detail 35, @mustafacagri

Arkadaşlar, stoklarınız hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

Bende @ege üstadın tavsiyesi üzere kendimce adlandırdığım çakma klin duoyu :p ve canyon başlıkları paylaşmış olayım. Başlıkların yarısı @KaiZeN Erçin abimizin.

Çok teşekkürler amin inşallah hepimize güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah, güzel stok eklenmiş yine :) bu başlıkları nereden ne kadara temin edebiliriz :D eldeki sağlam diğer şişelerin başlıkları kötü olanlarını en azından bu şekilde değerlendireyim diyorum

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kurulama performans ını merak ediyorum
@omrslhmms abi de birvideo cardı kurulama performansı hakkında ama bende çekmeye çalışırım.

Çok teşekkürler amin inşallah hepimize güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah, güzel stok eklenmiş yine :) bu başlıkları nereden ne kadara temin edebiliriz :D eldeki sağlam diğer şişelerin başlıkları kötü olanlarını en azından bu şekilde değerlendireyim diyorum
Yamaçlardan aldık mustafa :)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu