Stokları Serelim

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hadi bakalim tazeler.

Daha yarim saat once stoga eklendiler :)

@MoonDance tesekkurler adaaaam...

Pure shampoo icin @Berkay tesekkurler. Daha yeni alabildim sampuani sagolasin :)

Spark havlular ve basliklar icin @Mentalfeed @technologyst cok tesekkurler beyler :)

Tesekkur etmeyi unuttuklarima da tesekkurler :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hadi bakalim tazeler.

Pure shampoo icin @Berkay tesekkurler. Daha yeni alabildim sampuani sagolasin :)

Spark havlular ve basliklar icin @Mentalfeed @technologyst cok tesekkurler beyler :)

Hayırlı olsun abi yeniden marlinlenmişssin :)

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Hadi bakalim tazeler.

Hayırlı olsun özel değilse canyon başlıkların tanesi ne kadara geldi benimde ihtiyacım var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun abi yeniden marlinlenmişssin :)
İkinci el fiyatina gelince dayanamadım :) sagolsun @MoonDance 'in kampanyadan faydalandim.

Hayırlı olsun özel değilse canyon başlıkların tanesi ne kadara geldi benimde ihtiyacım var

Tesekkur ederim, biz yuksek miktarda alim yaptik bu nedenle 16'dan uyguna geldi.

Tekli alimda yamaclarda 16 tl @Sercan20 'nin de dedigi gibi.

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
İkinci el fiyatina gelince dayanamadım :) sagolsun @MoonDance 'in kampanyadan faydalandim.

Tesekkur ederim, biz yuksek miktarda alim yaptik bu nedenle 16'dan uyguna geldi.

Tekli alimda yamaclarda 16 tl @Sercan20 'nin de dedigi gibi.
Anladım teşekkür ederim :üzgün

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun ürünleriniz güzel günlerde kullanırsınız inşallah :)
Washpad ı nereden aldınız acaba, n11de 3d wash pad diye satılan padmi Eğer oysa tüy uzunluğu nasıl acaba tarif edebilir misiniz :)
Evet 3D, Gold Nugget diye geliyor. Farklı bir firmaya ürettirmişler. Ben de de var bir tane.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Rica etsem kalitesi hakkında yorum yapabilir misiniz? Çoklu eldiven ile yıkamaya geçiceğim de.
Evet 3D, Gold Nugget diye geliyor. Farklı bir firmaya ürettirmişler. Ben de de var bir tane.
Teşekkür ederim bende aynı şekilde eldiven sayısını çoğaltmayı düşünüyorum ama eldiven yerine washpad denemek istiyorum uygun fiyatlı, bu nasıl sizce tüy uzunluğu güven veriyor mu memnun musunuz yani :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim bende aynı şekilde eldiven sayısını çoğaltmayı düşünüyorum ama eldiven yerine washpad denemek istiyorum uygun fiyatlı, bu nasıl sizce tüy uzunluğu güven veriyor mu memnun musunuz yani :)
Abi banada tek kova çoklu eldiven daha mantıklı geliyor, sonuçta çizilme ihtimali daha da azalıyor diye düşünüyorum.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi banada tek kova çoklu eldiven daha mantıklı geliyor, sonuçta çizilme ihtimali daha da azalıyor diye düşünüyorum.
Mantıklı tabi ama çift kova kadar güvenli değil bence, ve uğraşmasıda cabası aracın etrafında 3 4 defa dönüyorsun. Ama çift kova olsa sadece en alt etekleri marşpiyel kısmını bırakırsın, başladığın paneli 1 seferde bitirirsin diye düşünüyorum.
Yinede benzinlikçi tayfa olarak tek kova daha kolay ve rahat oluyor tabiki, zaten jant ve davlumbazlar içinde ayrı bir kova götürüyorum, araç içinde 1 kova daha götürmeye kalksam toplam 3 kova olacak:deli:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
bence çok abartmamak lazım. en alt kısımlara ayrı bi eldiven kullanmak iyi güzel tabi.

ama hem ön yıkama yapıp üstüne çift kova yada tek kova yapmak. yeterli. ama en az 2 eldiven olması daha iyi .. çift kova olsa bile.

kuzenim var . 10 yaşında focus var. 1 kova var. öyle özel eldiveni falanda yok. cila falan ne zaman yaptı oda bilmez.
araba çiziksiz tertemiz parlıyor. jantları lastikleri arabası çiziksiz pasta cila yapsam ışıl ışıl parlar diyor. ama yapamıyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Mantıklı tabi ama çift kova kadar güvenli değil bence, ve uğraşmasıda cabası aracın etrafında 3 4 defa dönüyorsun. Ama çift kova olsa sadece en alt etekleri marşpiyel kısmını bırakırsın, başladığın paneli 1 seferde bitirirsin diye düşünüyorum.
Yinede benzinlikçi tayfa olarak tek kova daha kolay ve rahat oluyor tabiki, zaten jant ve davlumbazlar içinde ayrı bir kova götürüyorum, araç içinde 1 kova daha götürmeye kalksam toplam 3 kova olacak:deli:
Öncelikle abi yorumun için teşekkür ederim. Peki çift kovada senin önerdiğin gibi 2 tane yıkama eldiveni kullanıcam biri ufs diğeride çin işi olandan, ben marşpiyerler ve tamponlar hariç ufs ile yıkayıp en son mu çin işiyle marpiyerlere girişiyim ?

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle abi yorumun için teşekkür ederim. Peki çift kovada senin önerdiğin gibi 2 tane yıkama eldiveni kullanıcam biri ufs diğeride çin işi olandan, ben marşpiyerler ve tamponlar hariç ufs ile yıkayıp en son mu çin işiyle marpiyerlere girişiyim ?
Rica ederim, tabiki @ugurus beyinde dediği gibi çift kovada olsa çift eldiven daha sağlıklı ve onlarıda tabiki yine dediğin şekilde en kirli yerleri en sona bırakarak çok daha güvenli bir yıkama yapmış olursun.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Rica ederim, tabiki @ugurus beyinde dediği gibi çift kovada olsa çift eldiven daha sağlıklı ve onlarıda tabiki yine dediğin şekilde en kirli yerleri en sona bırakarak çok daha güvenli bir yıkama yapmış olursun.
Eyvallah abim sağolasın, apartmanın bahçesinde küçük bir alan var 2 güne orda uygulama yapacağım. Biraz dar alan ama zorluk illa çekiceğim sırf benzinlikte zamana karşı yarışmamak için.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Rica etsem kalitesi hakkında yorum yapabilir misiniz? Çoklu eldiven ile yıkamaya geçiceğim de.
Ben bu tip yün padleri kullanmayı pek sevemedim. İlk aldığınızda çok güzel, gerçekten ürünü güzel emiyor ve kirleri içine hapsediyor. Ama kullandıkça tüyler birbirine girip dolanıyor. Ayırıp açması da pek mümkün olmuyor. Bu tarz iki pad kullandım Dr. Beasleys ve 3D olmak üzere. Birini aracın alt tararında eteklerde diğerini jantlarda kullanıyorum.

Malzemelere ulaştığımda unutmazsam uzun kullandımda geldikleri hallerin fotoğraflarını çekip koyarım.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ben bu tip yün padleri kullanmayı pek sevemedim. İlk aldığınızda çok güzel, gerçekten ürünü güzel emiyor ve kirleri içine hapsediyor. Ama kullandıkça tüyler birbirine girip dolanıyor. Ayırıp açması da pek mümkün olmuyor. Bu tarz iki pad kullandım Dr. Beasleys ve 3D olmak üzere. Birini aracın alt tararında eteklerde diğerini jantlarda kullanıyorum.
Peki bunun yerine daha kaliteli eldiven alıp süreyi uzatmak daha mı mantıklı ? Yoksa hiç uğraşmayıp ufsye 50 tl vermek mi ? Hobiotomda ufs kargo dahil 50TL