Stokları Serelim

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kırmızı soft99 bezler ekleneli uzun zaman oldu, 2 tane kaldı 1 tanesini hanıma kaptırdım bile.
Blue Marlin havlu çok başarılı, daha önce ultrawooly, uber blue ve miracle dryer kullandım, kıyas kabul etmez. Farklı teknoloji, tam aradığım bezmiş alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım iyi ki almışım. Teşekkürler [mention]MoonDance [/mention]
Banana gloss şampuanı da denedim, çok köpürmedi. 20 ml kadar kullandım yaklaşık 6-7 litre suya ama cilalı oluşundan herhalde köpük miktarı az. Bir sonraki yıkamada biraz daha fazla ürünle deneyeceğim.
Loew-Cornell kalem için [mention]Murat [/mention] abiye teşekkürler. Ammo NYC kanalında görüp merak etmiştim yaklaşık 2 sene önce, kısmet bugüneymiş. TR fiyatının çok altına alım yaptık, herkese hayırlı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Kırmızı soft99 bezler ekleneli uzun zaman oldu, 2 tane kaldı 1 tanesini hanıma kaptırdım bile.
Blue Marlin havlu çok başarılı, daha önce ultrawooly, uber blue ve miracle dryer kullandım, kıyas kabul etmez. Farklı teknoloji, tam aradığım bezmiş alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım iyi ki almışım. Teşekkürler [mention]MoonDance [/mention]
Banana gloss şampuanı da denedim, çok köpürmedi. 20 ml kadar kullandım yaklaşık 6-7 litre suya ama cilalı oluşundan herhalde köpük miktarı az. Bir sonraki yıkamada biraz daha fazla ürünle deneyeceğim.
Loew-Cornell kalem için [mention]Murat [/mention] abiye teşekkürler. Ammo NYC kanalında görüp merak etmiştim yaklaşık 2 sene önce, kısmet bugüneymiş. TR fiyatının çok altına alım yaptık, herkese hayırlı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun Cem. Havlu dan memnun kalmana sevindim. Banana gloss içinse, cilalı şampuanlar cilasızlarlara göre köpük oranı biraz az. İyi günler de kullan.

Son düzenleme:

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Sunumsuz yakalanmayım dedim:saskin:
@Respect3578 bezleri bu şekilde saklıyorum genelde. Bezlerin çoğu zaten stokta ortalığı bir toparlıyayım dedim:D
Flowey cenneti gibi olmuş ortasına yatıp bir selfi ile mutluluk pozu çok yakışırdı. Bunlardan bazisini sana soracağım. Ya ben sığmıyorum artık kutular hoş muş sağolasın.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi