Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #7,701
AliExpress bu eldiveni aldık kullanmada sıkıntı yokta işi bitikten sonra muhafazasını nasıl yapicaz @onurçiko
Meister Köpük Pompsını da test edelim bakalım.
Filesini beğendim, malzeme kalitesi de bilindik. Toz haznesi etrafında içerde kauçuk var. Yani dışa salmaması için güzel bir önlem...

Videosu çok yakında...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar yeni ürünleriniz hayırlı olsun. (@Endotown @cabay @Emre Mert @Tonyukuk07 @Toyota Cressida )

Bana da ortak alımdan aldığım EV13 ve rütuş kalemi geldi :) admin @Murat Bey teşekkürler.

Spark bezler ve canyonlar için emeği geçen herkese teşekkürler ederim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arızalı olan şarjlı pompanın yerine sıfırını göndermiş servis :)
Herkese hayırlı olsun yeni stokları. Sağlıklı günlerde kullanın :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Evet abi, 1:3 sulandırınca gayet güzel temizliyor. Hatta jant temiz ise 1:4-5 bile yapılabilir.
aynen birdaha baktım parlatan adamlardan yukarda yazıyormuş açıklama kısmında yazmıyor. teşekkür ederim onurçiko güzel diyorsa güzeldir. Bu ara pek almayayım diyorum ama bakalım :D ayın sonuna kadar kendimi tutabilecek miyim. Test ediyorum kendimi :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
aynen birdaha baktım parlatan adamlardan yukarda yazıyormuş açıklama kısmında yazmıyor. teşekkür ederim onurçiko güzel diyorsa güzeldir. Bu ara pek almayayım diyorum ama bakalım :D ayın sonuna kadar kendimi tutabilecek miyim. Test ediyorum kendimi :D
Abi sanki kendinizi tutamıcak gibisiniz.:komik::komik: Biraz pahalı ama kokusu bile güzel olduğu için alınır, artık favorim bu bitince bir daha alıcam.:D

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Hocam valla çok fena bu detay işleri yeni çeyiz düzeyim diyorum. Şeytan diyor birkere alıcan en iyisini al ama sonu var mı ki :)
Sonu yok ben yeni başladığımda autoglym wax ve Srp cilası, İpa, Multiwash tfr, bir ön yıkama şampuanı bir eldiven. iç mekan için spritz ve valet pro fırça almıştım. 3 sene fln tuttum kendimi bişi almadım öle ön yıkama yuzey hazırlama ve wax yapıyordum. ama artık tutmuyorum :D koptu gidiyor ayşeeeee sağ kulvardan.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan hocam sen memnun musun peki ortalama kaç araba yıkar :)
Kova ve spreye katıyorum ben, spreye 1:3 doldurdum kovaya 3 damla civarında. Hazırladığım spreyden bir arabay yaklaşık 250 ml falan gitti ama ben biraz fazla kullandım sanki. Tasarruflu kullanırsak 200ml gider. diablo 473ml 1:3 oranda sulandırsak toplamda 1892ml yapar. Her araca 200 ml uygulasak yaklaşık 9-10 araba yapar. Tabi jantlar temiz ise 1:5 sulandırma oranı bile yapılabilir, benim aracım 1.5 aydır yıkanmıyordu 1:3 yaptım.