Stokları Serelim

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Resmi internet sitesinde var diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam yine bakarım birde bu yeni seri....
Hayırlı olsun. Dashboard ürününde uv koruması varmı benimde aklımda olan bir ürün, kimi sitede var kimisinde yok yazıyor. Kendi şişesinin üzerinde yazıyormu bakabilirmisiniz.

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Ürünleri şu şekilde deneyeceğim pasta hariç
Hiç demirtozu kil uygulanmamış araç
demir tozu uygulanmamış/uygulanmış alan
Demirtozu +kil uygulanmış alan
Final de ise pastası ile deneyeceğim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Bugün araç muayenesini yaptırmak için evden çıkmışken bir de sanayiye uğrayıp aklımda olan birkaç ürünü alayım dedim. Gelelim neler aldığımıza:

1- Kalitesini pek bilmiyorum ama fiyatı uygun olunca 2 kutu SFX Balata Temizleyici
2- Babamın aracının birkaç soket ve fişlerinin temizliğinde kullanmak üzere Würth Kontak Spray
3- Bijon saplamalarının temizliğinde kullanmak üzere 2 farklı tel/pirinç fırça
4- Bijon saplamalarını boyamak için metalik gri spray boya
5- Ufaklık Polo'nun arka bagaj triminde kırılmış birkaç klips yuvasının tamiri için Sun-Fix
6- Ve son olarak geçtiğimiz günlerde motor muhafazası onarımı ile ilgili açtığım konudaki öneriler ışığında tamirat yapabilmek adına lazım olan delikli sac levha

Bunlara ek olarak bugün Kayseri Würth bayisinden @KaiZeN hocamın önerisi ile HHS Grease siparişini de verdim, onu da sanıyorum hafta sonuna kalmadan almış olurum.

Son düzenleme:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Birgün kullanabilmeyi hayal ederek evde kaldıkça stoğa yükleniyorum.
Allah affetsin. :)
Hayırlı olsun hocam, Tuga yeşil’i eğer rutin yıkamalarda kullanacaksan jant kir durumuna göre 1:2 1:3 sulandırabilirsin. Yani 2 haftada bir yıkama yapıyorsan kir durumuna göre 1:3 1:2 sulandırabilirsin. Rutin yıkamalarda bu ürünü saf kullanmak israf. Ayrıca FB gibi demirtozu sökücü olarak da kullanabilirsin. :)

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hayırlı olsun hocam, Tuga yeşil’i eğer rutin yıkamalarda kullanacaksan jant kir durumuna göre 1:2 1:3 sulandırabilirsin. Yani 2 haftada bir yıkama yapıyorsan kir durumuna göre 1:3 1:2 sulandırabilirsin. Rutin yıkamalarda bu ürünü saf kullanmak israf. Ayrıca FB gibi demirtozu sökücü olarak da kullanabilirsin. :)
Sağolasın Atalay hocam... İlk yıkamam saf kullanayım, biraz hevesimi alayım diyorum... Bütün kış yıkanmadı neredeyse araç. :komik:

Sonrasında tavsiyeni dikkate alacağım. Demir tozu sökücü yarım rrr ile tonyin de var elimde ama merak işte... Biliyorsun sende.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Çakma armalı bagaj çantası. Armasız olsa daha iyiydi ama ürün çok güzel. Tahminimden büyük geldi. Dış duvarı ve iç bölme rafları sert yanlarında ufak tefek cepleri var. Ayrıca katlanınca baya tepsi gibi oluyor yer kaplamıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Çakma armalı bagaj çantası. Armasız olsa daha iyiydi ama ürün çok güzel. Tahminimden büyük geldi. Dış duvarı ve iç bölme rafları sert yanlarında ufak tefek cepleri var.

Hocam hayırlı olsun nereden aldınız link vs var mı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Çakma armalı bagaj çantası. Armasız olsa daha iyiydi ama ürün çok güzel. Tahminimden büyük geldi. Dış duvarı ve iç bölme rafları sert yanlarında ufak tefek cepleri var.

Güle güle kullanın, benzinlikçi tayfa için biçilmiş kaftan.:)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir