Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ayni sekilde baslamistim.. 5 ay sonra Coilover aldim. :)
Hayirli olsun yay sonrasi arkalara spacer isteyecek
Yeni jantları takarken ona göre spacer alacağım ön arka abi. Sadece arka spacer yapınca kafadan kaymalar çok artıyor zaten tutunmakta güçlük çekiyoruz :D

Hayırlı olsun, görüntüyü tamamlayacağı kesin. Dump valve, basınç saati şimdi de spor yay derken GTI yavas yavas stage atlamaya hazırlanıyor sanırım
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler :) stage işleri en son daha frenleri güçlendirme var intercooler vb var :D

Güzel tercih olmus gti zaten yaysız olmaz. Türkiye şartlarındada 5 kullanması çok zor.Bende bekleyişteyim 3 lük alıcam çıkarsa:) Gti ve sana hayırlı olsun
çok teşekkürler 5 takanlarda çok ama ben dip basık olmasını istemiyorum özellikle, izmirin yolları da çok iyi değil o yüzden 3 tercih ettim :) :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Merhabalar,
Benim kil hamuruna ihtiyacım oldu,şu an için kaportaya değil ama cama güzel bir temizlik yapmak istiyorum çizmeden.kil uygulaması bu arada cama harelenme şeklinde de olsa çizik oluşturur mu ve kil markasıı öneriniz varmıdır?satan var ise talibim.kil eldiveninden de bahsediliyor ancak daha önce hiç kullanmadım.Mothers marka kil süngeri gördüm başka bir konuda o nasıldır acaba kullananlar varmı aranızda?

Mothers Temizleyici Kil – modifiyemerkezi.com

Bir diğer konu,demir tozu temizliği için yani jantlarda etkili temizlik için önerebileceğiniz ürün markası varmıdır?elinde olan varsa bundan da alabilirim.beraberinde güzel bir jant temizleme fırçası da olsa fena olmaz hani..
Sorularınızı hızlı soru-cevap linkinden sorabilirsiniz :)