Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Cam bezi baklava desenli sanırım doğrumu?memnunmusunuz bu bezden,camda tecrübe ettinizmi daha evvel?
Cam bezi 40x40 aldım gayet memnunum. Eskiden sadece camı kurulamak için 50x80 modelli olanından kullanıyordum. (ebatları doğru sanırsam) Bunun dokusu da gayet güzel, iç camı silerken katlayıp bir tarafıyla cam sille siliyorum diğer tarafıyla kuruluyorum. Dış tarafı ise glass cloth isimli olan mf bez var baya hassas, yıkamadan sonra cam sille tekrardan siliyorum.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Cam bezi 40x40 aldım gayet memnunum. Eskiden sadece camı kurulamak için 50x80 modelli olanından kullanıyordum. (ebatları doğru sanırsam) Bunun dokusu da gayet güzel, iç camı silerken katlayıp bir tarafıyla cam sille siliyorum diğer tarafıyla kuruluyorum. Dış tarafı ise glass cloth isimli olan mf bez var baya hassas, yıkamadan sonra cam sille tekrardan siliyorum.
asıl merak ettiğim bez bahsettiğiniz glass cloth olan üründü aslında.nerden temin ettiniz bu arada,bende 1 tane edinmek isterim açıkçası.cam temizliği konusunda biraz hassasım nedense..hele ki o kadar hassas olmama rağmen araç ön camında silecek izi şeklinde çizikler oluşmuyormu ,cidden gereksiz yere takıntı oluşturuyor bende..bu huyumu hiç sevmiyorum

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
asıl merak ettiğim bez bahsettiğiniz glass cloth olan üründü aslında.nerden temin ettiniz bu arada,bende 1 tane edinmek isterim açıkçası.cam temizliği konusunda biraz hassasım nedense..hele ki o kadar hassas olmama rağmen araç ön camında silecek izi şeklinde çizikler oluşmuyormu ,cidden gereksiz yere takıntı oluşturuyor bende..bu huyumu hiç sevmiyorum
Şöyle tabir ediyim: gözlük silme bezinden bir tık daha sert ama çizceğini düşünmüyorum. Nasıl uygulanırda anlattığım gibi kirli camları silmeye gönlüm el vermez, cidden narin bir bez. Çizme işini minimuma düşürür diye düşünüyorum. Linki bıraktım;

'li paket daha avantajlı MİKROFİBER CAM BEZİ | SuperClean Mikrofiber

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bir kaç başarısız (satıcı kaynaklı) satın alma girişimi ardından kendime şarjlı bu projektörü aldım. Beklentimi karşıladı mı? Evet ışıldaktan çok daha iyi ama ben değerlerine bakınca daha güçlü bir şey bekliyordum açıkçası. Her üründe olduğu gibi bunda da pek çeşit yok ülkemizde maalesef.

İlposan'ın maxi modeli (5 litrelik) vardı, bir de 10 litrelik mega denemek istedim. İkisini farklı satıcılardan aldım, aralarında bariz kalite farkı var, üretim yeri, tarihi gibi farklılık olabilir. Ya da mega modelleri çok daha kaliteli.

Bu da ışığın gücünün kısa bir gösterimi;

Son düzenleme: