Tac System Seramik - Stek Kaput Filmi - Detaylı Temizlik Uygulamaları

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa
Üstadım ellerine sağlık,konuyu baştan sona zevkle okudum.Final fotoğraflarındaki iç mekan özellikle paspasların temizliği beni .çok etkiledi.Aracı bayiye 0 araç olarak koysak sırıtmaz aksine birçoğundan daha iyi durur gerek boyası gerek tozsuz olma durumuyla.Bir gün astra K alacak olsam kesinlikle bu araç için seni sıkboğaz ederdim :komik:
Seramik sonrası yıkama videosundaki yıkama mekanı cevizlibağ PO olabilir mi? Geçen hafta 3 gece arkadaşlarla orada bulunduk,çok benzettim oraya. Denk gelirsek aracı dünya gözüyle görmek ayak üstü iki hoş sohbet etmek isterim doğrusu :D

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elinize sağlık :alkis:
Söylenecek söz yok
Maaşallah
Teşekkürler :)
Nazar değmesin epey uğraşılmış pek güzel parlamış :nazar:. Ancak seramik tercih edildiğine göre anlaşılan yıkamadan yıkamaya göreceğiz aracı:confused:. “Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek.”
Sık yıkama yaptığım için fazla arayı açmam, buralardayım :) Teşekkürler :tesekkurr:

Elinize emeğinize sağlık, Gerek finaller gerek anlatım gerekse konunun özenli paylaşımı için teşekkürler. :)
Ben teşekkür ederim adminim :mutlu:

Ellerinize sağlık gerekeni yapmışsınız astra hakettiğini bulmuş bence. Uygulama da fotoğraflama da şahane doğrusu.

Forumda astralar ve golfler arasında soğuk savaş mı var ne? :p Hepsi birbirinden güzel Allah nazardan saklasın :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Savaş yok kardeşlik var :cicek: Teşekkürler

Eline sağlık, özellikle iç temizlik ve detay resimlerine bayıldım, dış yüzey hazırlığı da iyi olmuş. Pasta aşamasını resimleri de olsa daha da güzel olacaktı. Renk şahane, gerçekten çok güzel varyasyonlar denenecek bir renk. Final fotoğrafları da oldukça etkileyici. Lakin iki resimde bez ve silme hatası gördüm inşallah giderirsiniz.
Konu çok güzel olmuş, ayrı bir parantez açmak istedim.Bu kadar uzun konu açmanın zorluğunu bilirim.Tekrar tebrikler.
Güzel yorumun için teşekkürler abi. Biraz aceleyle silmiş olabilirim. Renk böyle olunca en ufak hatayı belli ediyor bizi de mahcup ediyor :utan:

Elinize emeğinize sağlık güzel bir işçilik olmuş herşey yerli yerinde sizede bu sonuç hayırlı olsun güle güle kirletin :)
Teşekkür ederim :)

Ellerinize sağlık. Buram buram emek kokuyor. Hem detay hem fotoğraf hem anlatım. 3'ü bir arada :alkis:
Teşekkürler ;)

Elinize/emeğinize sağlık.
Detaylı anlatım içinde teşekkür ederiz.
Special Works uygulamalarını bende takip ediyorum, yaptığı işleri de beğeniyorum.
Aracınızın rengi güzel, tekerinize taş değmesin, kazasız belasız sürüşler dilerim... :nazar:
Teşekkürler, inşallah :nazar:

Ellerine sağlık sabah kahvesi konuyla birlik iyi gitti. tac sistem detay dünyasına bomba gibi giriş Yaptı güzel ürünleri var. Benim uygulamamda gtech L1 deri üzerinde ilk uygulamada mat iyi sonuç almıştım sonra araca inip binildikçe parlama yapmıştı.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Antibakteriyel olduğu için almıştım zamanında. Biraz parlama yaptığı doğru ama sık uygulama yapıyorum. Az kaldı bitince farklı bir ürüne yöneleceğim.
Afiyet olsun, yorumunuz için teşekkürler :tesekkurr:

elinize emeğinize sağlık rengin güzelliğine bak :nazar:
Teşekkürler:)

Üstadım ellerine sağlık,konuyu baştan sona zevkle okudum.Final fotoğraflarındaki iç mekan özellikle paspasların temizliği beni .çok etkiledi.Aracı bayiye 0 araç olarak koysak sırıtmaz aksine birçoğundan daha iyi durur gerek boyası gerek tozsuz olma durumuyla.Bir gün astra K alacak olsam kesinlikle bu araç için seni sıkboğaz ederdim :komik:
Seramik sonrası yıkama videosundaki yıkama mekanı cevizlibağ PO olabilir mi? Geçen hafta 3 gece arkadaşlarla orada bulunduk,çok benzettim oraya. Denk gelirsek aracı dünya gözüyle görmek ayak üstü iki hoş sohbet etmek isterim doğrusu :D
Evet cevizlibağ. Aldığımda direkt polisaja götürdüm hem flu hem hareliydi :( Kuru kuruya silerek mahvediyorlar sıfır araçları.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim ::tesekkurr:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Sık yıkama yaptığım için fazla arayı açmam, buralardayım :) Teşekkürler :tesekkurr:

Ben teşekkür ederim adminim :mutlu:

Savaş yok kardeşlik var :cicek: Teşekkürler

Güzel yorumun için teşekkürler abi. Biraz aceleyle silmiş olabilirim. Renk böyle olunca en ufak hatayı belli ediyor bizi de mahcup ediyor :utan:

Teşekkür ederim :)

Teşekkürler ;)

Teşekkürler, inşallah :nazar:

Antibakteriyel olduğu için almıştım zamanında. Biraz parlama yaptığı doğru ama sık uygulama yapıyorum. Az kaldı bitince farklı bir ürüne yöneleceğim.
Afiyet olsun, yorumunuz için teşekkürler :tesekkurr:

Teşekkürler:)

Evet cevizlibağ. Aldığımda direkt polisaja götürdüm hem flu hem hareliydi :( Kuru kuruya silerek mahvediyorlar sıfır araçları.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim ::tesekkurr:
Estağfurullah ne mahçubiyeti, renk hem güzellikleri ortaya çıkaran bir renk hemde hataları çabuk gösteren bir renk. Önce tatlı sonra eksi diye bir reklam vardı o aklıma geldi. Ama simler falan müthiş.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Gerçekten çok güzel, kapsamlı bir uygulama olmuş ellerinize sağlık :) Stek filmi koruma filmi olarak kesinlikle tek geçerim çok güzel bir tercih olmuş. Derilerde deri kalkanını plastik aksamlarda da c6 kullanmak en iyi ve en uzun süreli koruma sağlayacak gibi bence..

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Gerçekten çok güzel, kapsamlı bir uygulama olmuş ellerinize sağlık :) Stek filmi koruma filmi olarak kesinlikle tek geçerim çok güzel bir tercih olmuş. Derilerde deri kalkanını plastik aksamlarda da c6 kullanmak en iyi ve en uzun süreli koruma sağlayacak gibi bence..
Teşekkür ederim :) L1 deri koruyucunun ömründen çok memnun değilim ama c6 tam istediğim performansı veriyor.

DonanimciAhmet

Çaylak Detaycı
Üye
Sıkılmadan üşenmeden okudum. Muazzam bir konu olmuş emeğinize sağlık. Hocam Koch Chemie FB aracın boyasına uygularken sulandırmak gerekir mi yoksa direk sıkılmalı mı ? Ufak bir soru sorayım dedim :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sıkılmadan üşenmeden okudum. Muazzam bir konu olmuş emeğinize sağlık. Hocam Koch Chemie FB aracın boyasına uygularken sulandırmak gerekir mi yoksa direk sıkılmalı mı ? Ufak bir soru sorayım dedim :)
Sulandırmanıza gerek yok fakat araç ıslakken uygularsanız olur.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Söylenilenlere ek olarak güneş altında ve sıcak yüzeye uygulamayın,ürünü yüzeyde kurutmadan durulayın :)

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkür ederim. Sorunuza gereken cevap verilmiş sanırım.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam konuyu baştan sona soluksuz okudum, kahve almaya niyetlendim ama pc başından kalkıp gidemedim o derece :)

Üniversitelerde ders diye verilecek bir konu olmuş, kendime bazı notlar aldım. Bu bilgiler paylaştıkça çoğalıyor. Kendi adıma şimdiden bana daha sonraki uygulamalarıma sağladığın fayda ve koruma için teşekkür ederim.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam konuyu baştan sona soluksuz okudum, kahve almaya niyetlendim ama pc başından kalkıp gidemedim o derece :)

Üniversitelerde ders diye verilecek bir konu olmuş, kendime bazı notlar aldım. Bu bilgiler paylaştıkça çoğalıyor. Kendi adıma şimdiden bana daha sonraki uygulamalarıma sağladığın fayda ve koruma için teşekkür ederim.
Yok estağfirullah öyle bir iddiam yok sadece her aşmayı sebepleri ile beraber anlatmaya çalıştım. Teşekkür ederim. Yenisi gelecek bu konunun :) Kimsenin kullanmadığı yeni ürünler, yeni seramik, film bakımı ve ... bir şey daha o da sürpriz olsun forumda hiç bahsedilmemiş, ve önemli bir konu bence :)